Tornar

Fotografia del music Oscar Jerome.

Fusió d’estils musicals amb Oscar Jerome, a La Nau

El músic britànic presentarà l’àlbum The Spoon en un concert que se celebrarà el 27 de setembre a la sala del barri del Poblenou.

Si us agrada el jazz, però també el soul, el funk i l’afrobeat… no us podeu perdre el concert d’Oscar Jerome, en el qual tocarà en directe les cançons de l’àlbum The Spoon de l’any 2022. El músic britànic us espera dimecres, 27 de setembre, a les 21 h a La Nau, amb una actuació memorable organitzada pel Primavera Sound. 

El guitarrista, cantant i compositor nascut a Norwich (Norfolk), té una concepció sobre què és el jazz avui dia i refusa la idea que sigui un estil intocable. Jerome aposta perquè entri en contacte amb sons de diferents estils musicals i, aquesta combinació entre el jazz clàssic i altres gèneres ha creat un corrent de músics que pensen com ell, amb Londres com a epicentre. Així doncs, sigui en solitari o bé, en companyia d’altres artistes de professió com Kokoroko, Ezra Collective, Nubya Garcia o Moses Boyd, amb el suport de Gilles Peterson, locutor, DJ i director de segells musicals, Oscar Jerome va començar aquest recorregut musical amb un estil únic el 2016.

Precisament aquest any, el britànic va publicar el primer EP homònim, Oscar Jerome, que inclou la cançó Give Back What You Stole From Me que, actualment, acumula més de quatre milions de reproduccions a Spotify. Després va llançar l’EP Where Are Your Branches? (2018), seguit dels àlbums Live In Amsterdam (2019) i Breathe Deep (2020). El dimecres podreu gaudir en directe de l'àlbum més recent, The Spoon (2022), a més d’altres temes d’èxit com Do You Really (2018) i la cançó amb Ben Hauke, No need, que tenen, respectivament, més de set i sis milions de reproduccions a la plataforma Spotify. 

Aprofiteu l’ocasió per escoltar en directe Oscar Jerome a Barcelona i podreu descobrir el característic estil del músic britànic. Apunteu a l’agenda dimecres, 27 de setembre a les 21 h (obertura de portes a les 20.30 h). El preu de l’entrada és de 22 € i, si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web de La Nau.   

Data de publicació: Dijous, 21 Setembre 2023
  • Comparteix