Tornar

Una nena petita fa la ruta amb els auriculars posats

Gràcia, al vostre aire

L'Autèntica Teatre proposa a la canalla i als adults que els acompanyin un recorregut pels carrers i places del barri.

Els nens i nenes d'entre 6 i 12 anys, però també les persones adultes que els acompanyin, són els destinataris d'una activitat diferent que introdueix els més petits en una proposta de descoberta que els farà passar un matí o una tarda d'allò més divertits. Això és Gracia Autèntica.

És una proposta de teatre sonor, en català i d'una durada aproximada d'uns quaranta minuts, encara que la velocitat a la qual feu el recorregut només depèn de vosaltres. Com que el que us proposen és un recorregut autoguiat, aquí no us acompanyarà ningú en la passejada, però, això sí, tota l'estona us estaran xiuxiuejant històries fantàstiques (i també tocant-vos una mica de música) a cau d'orella.

Primer, haureu d'entrar al web de L'Autèntica Teatre, organitzadors de la proposta i, un cop allà, us demanaran que ompliu un formulari i trieu dia i hora de l'activitat. Quan tingueu la confirmació, acosteu-vos a L'Autèntica, pagueu l'import de les entrades i us deixaran uns auriculars que seran els vostres companys de viatge durant l'hora següent.

A partir d'una idea original de Verónica Palini, l'escriptora Victòria Bermejo ha preparat els textos que acompanyen la passejada, igual que la música que ha compost per a l'ocasió Daniel Landry. Us explicaran la història dels carrers i places que aneu recorrent, de manera que podreu fer un petit viatge en el temps i veure a través de murs i parets, per descobrir els secrets del barri.

La proposta, que ha tingut l'assessorament del Taller d'Història de Gràcia, se centra en espais com la plaça del Nord, la plaça de la Virreina, la plaça del Diamant i la de Rovira i Trias. Segur que no hi ha un altre barri amb unes places que acumulin tantes històries com les de Gràcia.

Voleu venir a descobrir un barri vosaltres solets? Doncs veniu a la Gràcia Autèntica, però abans consulteu al web les condicions de la ruta.

Data de publicació: Dimecres, 27 març 2024
  • Comparteix