Tornar

La companyia El Kol·lectiu

El Guinardó puja a l'escenari

La conferència teatralitzada Filosofia amena obre una temporada que també inclou espectacles de dansa, música i nous llenguatges.

El Centre Cívic Guinardó ha preparat un intens darrer trimestre de l'any, amb espectacles pràcticament cada divendres, i alguns dissabtes, entre el 7 d'octubre i el 17 de desembre. Un cicle dedicat a les arts escèniques, d'entrada lliure prèvia reserva, amb propostes que majoritàriament s'han treballat en residència al mateix Centre Cívic. A més, Guinardó a escena —així es titula el cicle— convida el públic, acabat l'espectacle, a compartir un espai de reflexió i diàleg amb els creadors i creadores.

Obrirà el foc la conferència teatralitzada Filosofia amena, del Colectivo Ameno, un muntatge que combina humor, poesia i màgia. Una setmana més tard serà el torn de la música, amb el concert de l'Ensamble Amoria titulat Poesia, música i espai. El penúltim divendres d'octubre pujaran a l'escenari dues peces de teatre: Interrail, de la companyia Les Candidates, i Les rates també beuen whisky, d'Àlex Virgili Ayala. Un altre muntatge que es podrà seguir a Guinardó a escena serà Sonríe que estás más guapa (4 de novembre), de la companyia Inyerface, tres històries protagonitzades per dones a les quals separen cent quinze anys. L'efecte Maelströn (11 de novembre) és una comèdia àcida, àgil i gamberra de la Cia. Porta Vermella. La segona quinzena de novembre es dedicarà a la dansa, amb peces de les companyies El Kol·lectiu (dia 18) i O'Varias (25). En aquest trimestre el Centre Cívic Guinardó també mostrarà diferents propostes incloses al Barcelona Districte Cultural, com la creació de dansa Lo faunal (28 d'octubre), de la companyia Pol Jiménez, la peça sobre la postguerra Rojos (3 de desembre), de la companyia Miquel Barcelona, i l'obra d'El Patio Teatro Conservando memoria (16 de desembre).

Guinardó a escena inclou així mateix propostes per a públic familiar, com ara l'espectacle A cau d'orella (22 d'octubre), de Com Sona, o el recull de contes Amunt, avall, pageses, cucs i alls (12 de novembre).

Trobareu tots els detalls de la programació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 06 Octubre 2022
  • Comparteix