Tornar

Fotografia promocional de Jim Slim Blues Band
Imatge promocional de la cantant Mayela Vázquez i els components d'Habana Swing

Diumenges de rockabilly i música cubana

Harlem Jazz Club programa concerts dominicals de rock, folk i country amb Slim Jim Blues Band, i de guaracha, bolero i son amb Mayela & Habana Swing.

El mes d’abril, la sala Harlem Jazz Club oferirà un total de 22 espectacles musicals de diversos estils musicals. La majoria de grups repetiran sessió diverses vegades. Es tracta, per exemple, de les jam sessions de blues & early jazz de Chino Swingslide, Óscar Tinoco i Óscar Hita (els dies 4, 18 i 25 a les 22.30 h) i les jam sessions de blues i rythm and blues de Mr Shingles (els dies 6, 13, 20 i 27 a les 22.30 h), així com dels concerts de La Voodo Jazz Band (els dies 7 i 28 a les 23 h), de Chino & The Sharps Swing Band (els dies 8, 15 i 22 a les 23 h) i del soul, funk i blues de Virginia & The Woolfs (els dies 14 i 21 a les 23 h).

Hi ha d’altres intèrprets que també formen part de la programació del local i que aquest mes hi actuaran una sola vegada. És el cas de l’esmentat Chino Swingslide, que el dia 1 a les 23 h hi tocarà sota el nom de Chino & The Big Bet Blues. També ho faran La Voodoo, el duet de hot jazz format per Ugne Reikalaité i Naná Rovira (el dia 16 a les 21.30 h), i Son de la Rambla, el veterà grup barceloní de música cubana (el dia 29 a les 23 h).

I serà, justament, amb estils típics de la gran de les Antilles com s’acomiadarà el mes: els dies 9 i 30 d’abril, Mayela Vázquez (veu), Yasser Cubelo (teclats), Joao Isla Herrera (percussió) i Nil Sichao (contrabaix) faran un recorregut per alguns dels ritmes més càlids i ballables del Carib.

Un altre dels grups que també se suma a l’oferta dominical és Slim Jim Blues Band. El conjunt integrat per Slim Jim (guitarra i veu) i un parell dels seus RedeemersIan Savage (baix) i Mary Elaine Mahaffey (violí i veu)– oferirà una fusió embriagadora de blues country, rockabilly, folk i rock and roll de la vella escola.

El preu de les entrades per als diferents concerts del mes d’abril oscil·la entre 10 i 15 euros, i podeu comprar-les de forma anticipada accedint al web de Harlem Jazz Club i clicant damunt de cadascuna de les dates programades. Per regla general, el local obrirà les portes a les 20 h, amb independència de l’hora del concert.

Data de publicació: Divendres, 31 març 2023
  • Comparteix