Tornar

Els dos protagonistes de la funció retratats somrients amb un decorat que simula un bosc de fons

Una història dels germans Grimm, amb música d'Humperdink

Dos germans, un bosc tenebrós, música original amb fragments d'una òpera fascinadora, una història immortal... Ja heu vist Hansel i Gretel, el musical?

La companyia La Roda Produccions, un dels col·lectius escènics catalans dedicats al teatre familiar amb una trajectòria més sòlida, torna a l'escenari, aquest cop amb una versió especialment divertida i original d'una història força coneguda. Es representa amb música, incloent-hi fragments d'una peça operística encisadora del compositor i pedagog alemany Engelbert Humperdink. La veureu al Sant Andreu Teatre - saT!, cada dissabte i cada diumenge, del 7 al 22 d'octubre.

Hansel i Gretel, el musical és una posada en escena de La Roda Produccions, que es dedica a la creació d'espectacles de qualitat per a tots els públics que contribueixin a la formació intel·lectual i social d'uns nens i nenes, als quals es transmeten valors essencials per a la vida en comunitat.

Ho fan mitjançant muntatges com aquest (n'han creat una quinzena des de l'any 2001), un Hansel i Gretel, el musical que dirigeix Dani Cherta amb música original de Ram Moraleda, entre la qual es recreen fragments operístics de l'obra d'Humperdink Hänsel und Gretel​. La direcció musical va a càrrec de Manel Garcia, les interpretacions són cosa d'Anna Cartoixà, Ferran Rull, Ariadna Suñé, Joan Sàez i Abril Morera. Les lletres i la coreografia, finalment, les firma Jordi González i l'escenografia, Ximo Díaz.

Tots i totes ens explicaran la història de dos germans, Hansel i Gretel, perduts en un bosc d'aquells que fan por de tan foscos i tenebrosos. Van buscant el camí de casa, però durant el trajecte es trobaran amb una edificació feta de xocolata i caramels. Qui hi deu viure? Doncs una bruixa que... Voleu saber com s'acaba la història? Doncs haureu de venir a veure-la.

Recordeu que si veniu a la funció del dia 14 d’octubre, a les 17.30 h, tindreu una representació accessible en llengua de signes catalana i amb subtitulació. També hi haurà un servei d’audiodescripció i una visita tàctil, que s'hauran de sol·licitar al mateix teatre abans del dia 2 d'octubre.

Si voleu veure sobre l'escenari la història immortal que ens explica Hansel i Gretel, el musical, veniu al Sant Andreu Teatre, però abans consulteu al seu web tota la informació sobre les representacions.

Data de publicació: Dilluns, 02 Octubre 2023
  • Comparteix