Tornar

Els tres integrants del tercer retratats amb la vocalista entre el guitarra i el percussionista de la banda

Homenatge a les dives de la música d'avui

dDivas ofereix un concert gratuït al Centre Cultural La Farinera del Clot.

Quina manera millor de retre-li homenatge a una diva de la música que cantar les seves cançons? És el que fan els integrants del tercet dDivas, una formació que el dijous, 23 de març compareix al bar de La Farinera del Clot.

dDivas és la unió dels talents de Zoraida Montlleó (veu), Xavier Navarro (guitarra acústica) i Osman Konuray (percussió), tres músics que tenen clar que, si parlem de la música d'avui, les veus de dona són les grans protagonistes.

D'aquí que hagin agafat els seus instruments i hagin afinat la veu per tal de llançar-se a interpretar grans temes que tothom coneix i que han popularitzat les dives del nostre temps. No són la Callas ni la Tebaldi, sinó altres dives modernes, com Beyoncé o Madonna, però també la imprescindible Lady Gaga, Adele, Whitney Houston o dives del segle XX amb veus tan difícils d'oblidar com la d'Aretha Franklin.

A totes ens les recordaran aquests artistes que, amb veu, guitarra i percussió i amb una posada en escena sòbria i elegant, reten homenatge a les grans de la música moderna, en un intent d'oferir un tribut en forma de concert a les grans aportacions femenines al món de la música.

Serà una mostra única de l'apoderament femení mitjançant la música i, a la vegada, una repassada a alguns dels moments més brillants de les músiques dels segles XX i XXI.

Si voleu escoltar tres artistes retent homenatge a les grans dives de la música moderna, veniu al Centre Cultural La Farinera del Clot, però abans consulteu al seu web tota la informació sobre el concert.

Data de publicació: Dijous, 16 març 2023
  • Comparteix