Tornar

Les actrius de La isla del Aire, amb el director Mario Gas

Núria Espert encapçala un repòquer d'actrius a 'La isla del Aire'

Mario Gas dirigeix aquesta història d'Alejandro Palomas protagonitzada per tres generacions d'una família que deixen enrere els seus secrets.

"Més que una obra, és un homenatge d'Alejandro Palomas que trenca amb els secrets de totes les dones silenciades". Ho escriu el Grup Focus en el seu llibret de la temporada 2022-2023 en referència a La isla del Aire, muntatge que s'estrenarà al Teatre Romea el 25 de març i que estarà a la cartellera fins a mitjan de maig. L'obra segueix el relat de l'escriptor barceloní publicat l'any 2005 i que protagonitzen tres generacions de dones d'una família. Un fet ha trasbalsat la relació entre elles: la mort de la neta de la vella Mencía. L'àvia, les dues filles (Flavia i Lía) i les netes Inés i Bea viatjaran juntes amb barca fins a l'illa de l'Aire, un trajecte que els permetrà obrir-se, sobretot perquè la matriarca de la família obligarà filles i netes a enfrontar-se a la veritat i als secrets que amaguen. Converses, pensaments i discussions van obrint portes i finestres, i el públic coneixerà les tristeses, alegries i misèries de les cinc protagonistes, així com els seus desamors, trobades i pèrdues en el camí. Històries que expliquen una vida i conformen una família. Per a la matriarca, el trajecte cap a l'illa de l'Aire serà la manera de guanyar-se el perdó de filles i netes.

Interpreten la peça cinc actrius de solvència contrastada: Núria Espert —que torna a l'escenari on va debutar quan tenia 13 anys—, Vicky Peña, Teresa Vallicrosa, Miranda Gas i Candela Serrat. Tot sota la batuta de Mario Gas.

Trobareu més informació i entrades per anar a veure La isla del Aire en aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 24 març 2023
  • Comparteix