Tornar

Fotografia de World Citizen Band, en concert

World Citizen Band fa escala a Barcelona

Aquesta banda multinacional de jazz presenta el seu disc de debut, View of Tomorrow, al Jamboree.

Després de dos anys d’absència per motius pandèmics, el quintet internacional de jazz World Citizen Band torna als escenaris europeus per presentar el seu primer treball com a grup, View of Tomorrow, en una gira mundial que els portarà a Alemanya, Dinamarca, Estònia i Lituània. La cita amb el públic català tindrà lloc el 18 de maig a la sala Jamboree en una sessió doble, a les 19 i a les 21 h.

El conjunt va néixer a Berlín, l’any 2011, i aplega cinc prominents músics de l’Argentina, Israel, Espanya, Dinamarca i Costa Rica amb un estil contemporani, excels, vibrant. Es tracta de Ramiro Olaciregui (guitarra), Uri Gurvich (saxo), Marcos Merino (piano), Kenneth Dahl Knudsen (baix) i Rodolfo Zúñiga (bateria).

El nom de la banda fa referència a la situació actual d’un gran nombre de col·lectius musicals en què cada cop és més habitual la interacció de músics de diferents nacionalitats, molts dels quals han adoptat un estil de vida nòmada. El saxofonista i compositor Uri Gurvich, per exemple, va formar part de l’Orquestra de Jazz de Tel Aviv i ha residit a Nova York durant els darrers quinze anys, mentre s’ha prodigat en actuacions a grans festivals com Jazz a Vienne, Istanbul Jazz, Washington DC Jazz, Copenhagen Jazz, Atlanta Jazz o Red Sea Jazz.

El preu de l’entrada anticipada és de 17 euros i es pot comprar en aquest enllaç. També existeix la possibilitat de seguir el concert de les 21 h en streaming per 5 euros.

Data de publicació: Dijous, 12 maig 2022
  • Comparteix