Tornar

Jardins de Vil·la Amèlia

Dos jardins senyorials del barri de Sarrià

Seguiu el recurs digital d'educació ambiental de la col·lecció ImPARCdibles per descobrir els Jardins de la Vil·la Cecília i Vil·la Amèlia.

Les antigues cases senyorials del barri de Sarrià tenien grans parcel·les on destacaven els seus jardins. A mesura que han passat els anys, algunes d’elles s’han transformat en zones públiques i han resultat en equipaments municipals i espais verds on es fusionen les espècies originals i les plantacions que s’han introduït amb la remodelació dels parcs. Amb la proposta que us ofereix La Fàbrica del Sol, podreu descobrir tots els secrets dels ImPARCdibles dels Jardins de la Vil·la Cecília i la Vil·la Amèlia.

Els dos recorreguts tenen com a protagonistes antigues residències de famílies benestants de la zona. Els jardins de Vil·la Cecília, situats al costat dels de Vil·la Amèlia -ja que originàriament es van construir com a un únic jardí- compten amb diversos arbres centenaris i biodiversitat de tota mena. Palmeres, plàtans, pins i una gran varietat d’arbustos es relacionen amb art i arquitectura que embelleix la visita.

Per tal de conèixer tots els secrets i característiques que tenen ambdós parcs podeu seguir el recurs digital amb el qual posareu a prova els vostres coneixements i capacitats d’observació mitjançant un exclusiu joc de preguntes interactiu. Amb aquesta activitat podreu esbrinar tots els detalls sobre la història, les curiositats i les espècies dels dos jardins.

A més, podreu complementar el recorregut amb un àudio descriptiu elaborat perquè no us perdeu cap detall sobre els diferents punts d’interès. Aprofiteu aquest recurs digital d’educació ambiental per passejar amb família per dos dels jardins amb més encant de la ciutat.

Més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 24 Agost 2022
  • Comparteix