Tornar

L'artista retratada vestida de blanc i amb el cabell recollit tocant el saxòfon

Jazz, flamenc i electrònica, amb el saxòfon d'Alba Alsina

L'artista interpreta els temes del disc El Principio.

Una jove nascuda a Girona el 1989 ha convertit el so del saxòfon en la seva manera d'expressar-se i l'ha fet servir com a base d'una proposta sonora en la qual conflueixen el jazz, però també sons flamencs i moments d'electrònica. La podreu veure actuar el 10 de febrer al Centre Cívic Guinardó.

L'actuació forma part del cicle Barcelona Districte Cultural, un circuit que utilitza els escenaris dels centres cívics i altres espais culturals de la ciutat per oferir visibilitat i promoció a la feina d'uns artistes que habitualment han creat els seus espectacles (música, teatre, dansa, circ...) a la ciutat i que els exhibeixen en unes funcions amb entrada gratuïta per accedir als quals només us demanaran que feu inscripció.

Aquest cop, podrem gaudir del talent d'Alba Alsina, una artista jove que va començar a tocar el saxòfon amb 16 anys i que, avui, no només el domina, sinó que ofereix amb ell uns directes impactants i que demostren un talent interpretatiu extraordinari.

En aquest espectacle, té com a còmplice la bailaora de flamenc Aina Núñez. És una intèrpret innovadora, membre del col·lectiu d'experimentació flamenca LaboratoriA, que aquí balla els paisatges sonors que crea Alba Alsina

El Principio és el primer disc de l'artista, que actúa acompanyada al piano per Tom Amat, al baix per Carlos Bayolo i a la bateria per Alberto Garrido. Tots plegats protagonitzen un exercici de fusió musical de flamenc jazz on els sons electrònics i orgànics van de bracet.

Si voleu gaudir del talent i del jazz diferent de l'Alba Alsina i els seus músics, veniu a escoltar El Principio, però abans consulteu el web del Centre Cívic Guinardó tota la informació sobre el concert.

Data de publicació: Divendres, 03 Febrer 2023
  • Comparteix