Tornar

Un dels cartells promocionals de l'espectacle Concurso de malos talentos

José y sus Hermanas imagina altres maneres de viure amb eines teatrals

Amb Concurso de malos talentos es dirigeix a les generacions Millennial i Z davant els canvis de paradigma del món actual.

És habitual trobar muntatges teatrals —i altres propostes de caire cultural— en què s'indica a partir de quina edat és recomanable o adient d'assistir-hi, però en què no es fixa cap edat per la part superior. En el cas de Concurso de malos talentos, sí: aquest espectacle, que té polsims de lectura teatral, concert, processó i assaig, és per a persones que tinguin entre 14 i 30 anys. I és que la companyia José y sus Hermanas es vol dirigir, amb la seva nova proposta —al Teatre Lliure de Gràcia del 10 de novembre al 4 de desembre— a les anomenades generacions Millennial i Z, especialment a aquelles persones emmarcades en aquestes denominacions que, diuen, "comencen a mostrar els símptomes d'un sistema d'hipereficiència". Segons la companyia, "les relacions entre el temps productiu i el de consum no només han caducat, sinó que també es resignifiquen a gran velocitat. Les noves generacions adultes manifesten aquest canvi de paradigma que s'oposa a les antigues demandes imposades. Donen valor a conceptes com perdre el tempsvagar habitar la incertesa".

Davant d'aquest panorama, i amb dramatúrgia d'Ignacio de Antonio Antón, José y sus Hermanas imagina amb les eines del llegat teatral uns futurs utòpics i millors, altres maneres de viure, i ho fa, expliquen, especulant "sobre què hi havia abans i amb el desig de conèixer, ser i habitar què passarà després". Un espectacle que interpreten Alejandro Curiel, Marta Díez, Carolina Manero, Gemma Polo i Glòria Ribera i que aposta perquè l'escenari sigui una caixa màgica reveladora de sorpreses.

Aquelles persones que assisteixin a la fuinció de l'1 de desembre, sàpiguen que quan acabi es farà un col·loqui amb l'equip artístic.

Més informació i entrades, en aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 10 novembre 2022
  • Comparteix