Tornar

‘Kao malo vode na dlanu’

‘Kao malo vode na dlanu (Com una mica d’aigua al palmell de la mà)’ de Mireia Sallarès

Una exposició sobre l’amor a Sèrbia al Centre d’Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats

Els conflictes a Sèrbia s’han tractat de moltes maneres diferents, tant periodísticament com de manera artística. Tot i això, normalment s’afronta des de la negativitat, des d’un punt de vista fred i tràgic. Mireia Sallarès ha decidit veure Sèrbia des de la perspectiva de l’amor i de com aquest es contempla al país del sud-est d’Europa a l’exposició Kao malo vode na dlanu (Com una mica d’aigua al palmell de la mà). L’artista ha decidit relacionar a través de les seves fotografies el concepte de l’amor amb el de les deixalles, no tant com a pila de coses que no valen per res sinó com a tot allò que cal reciclar, descolonitzar i reencarnar. Sallarès ho veu com una cosa que hem de tractar col·lectivament, ja que la visió que tenim de l’amor no és una cosa individual sinó que és de totes i tots, i cal canviar-ho tots a la vegada. Per tant, l’artista ens convida a obrir la ment tant en termes conceptuals com artístics.

L’exposició es podrà veure del 15 de febrer al 28 d’abril al Centre d’Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats. En el que fan pensar les moltes veus i les moltes històries del projecte de Mireia Sallarès és segurament en aquesta pràctica amorosa on l’amor s’estén fins allà on no se l’esperava. Per tant, la mostra traspassa els límits purament artístics per convertir-se en una reflexió social. Per poder conèixer el projecte amb profunditat s’han organitzat visites guiades tots els dissabtes a les 18 hores i els diumenges a les 12.30 hores.

L’entrada a Kao malo vode na dlanu (Com una mica d’aigua al palmell de la mà) és totalment lliure i gratuïta. Trobareu més informació al següent enllaç.

Data de publicació: Dilluns, 11 Febrer 2019
  • Comparteix