Tornar

Nens i nenes abans d'entrar al cinema

Kinosaure

Un cicle de cinema infantil que va més enllà de gaudir d’una pel·lícula

El cinema més màgic arriba a Barcelona. A partir del 21 de gener, cada diumenge de gener a abril, als Cinemes Girona, els nens i nenes podran gaudir del cicle de cinema infantil Kinousaure. Una experiència que va més enllà de veure una pel·lícula perquè, abans d’entrar a la sala, els espectadors es trobaran una sorpresa ben agradable. S’endinsaran en un bosc màgic i es convertiran en uns veritables exploradors i exploradores. En aquest espai màgic, hi trobaran la Fiona, una aventurera que ha viscut peripècies per tot el món. Ara viu en aquest bosc i una de les seves passions és convidar els més petits de la casa a explicar-los històries fascinants. La Fiona acompanyarà els nens fins a la sala, presentarà la pel·lícula i dinamitzarà la sessió.

El 21 de gener s’han programat dos films. A les dotze del migdia es projectarà Neu i els arbres màgics, quatre contes sobre l’enginy, l’amistat, el respecte i l’alegria de viure amb la natura; i a les cinc de la tarda, El regal de la Molly Monstre, que explica la història de la Molly, que viu al país dels monstres i que espera l’arribada del seu nou germanet.

Kinosaure és una proposta de la distribuïdora de cinema infantil Pack Màgic. A la resta de sessions, s’hi podran veure diferents pel·lícules de la distribuïdora, com ara El bosc de Haquivaqui i El diari de la Florentina, entre d’altres. Podeu consultar la programació a la seva pàgina web.

Trobareu més informació a la web de Pack Màgic.

Data de publicació: Dilluns, 15 Gener 2018
  • Comparteix