Tornar

L'exposició '(re)Visions' explora la nostra relació amb el cos

Els alumnes de fotografia d'ELISAVA són els autors de les diferents peces de la mostra

La relació dels humans amb el nostre cos no sempre és fàcil. L'acceptació d'un mateix, afegit a les normes estètiques i els estereotips que ens imposa la societat, no sempre és un camí fàcil. La mostra (re)Visions que ens presenten els estudiants del màster de fotografia i disseny de l’Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona (ELISAVA), tracta de respondre a aquestes preguntes: quina relació tenim, els éssers humans, amb el nostre cos? Com es relaciona aquesta estructura amb l’espai que habitem? Què expressa de nosaltres mateixos?

Aquest projecte d'intervenció fotogràfica explora el Museu de Can Framis a través de mirades intimistes, reflexions sobre la feminitat o exercicis de desconstrucció del cos. Els treballs interactuen amb les mateixes obres de pintura del museu, peces de Josep Niebla, Hernández Pijuan o Arranz Bravo, en el que suposa tot un encontre pictòric i fotogràfic que s'articula al voltant d'un relat i un discurs, oposicions entre l’interior i l’exterior del museu, el visible i l’invisible, el cos i l’ànima, el contingut i la forma.

La mostra es podrà visitar fins al 24 de juliol, una oportunitat per descobrir punts de vista múltiples i divergents, fent servir la imatge com a eina i medi per (re)interpretar i investigar tant l’obra pictòrica com espais arquitectònics de Can Framis.

 

 

Data de publicació: Divendres, 03 Juny 2016
  • Comparteix