Tornar

Fotografia de Macaco.

Macaco reivindica l’amor al Teatre Victòria

El músic barceloní ofereix un concert amb motiu del llançament del darrer single Que se ponga de moda el amor.

Coincidir, Volar, Lo quiero todo són alguns dels èxits més reconeguts de Macaco. El 25 d'abril, l’artista ofereix un concert a la seva ciutat natal amb motiu de la publicació de l’últim single. Aprofiteu per gaudir d’un vespre amb bona sintonia amb les lletres del músic. Ho teniu tot a punt per ballar a ritme de l’afrobeat?

El 10 d’abril, Daniel Carbonell Heras, conegut com a Macaco, va llançar Que se ponga de moda el amor, una cançó que no només ofereix melodia i ritme, sinó també és un recordatori vital. En un món en què les notícies aclaparen amb desafiaments i adversitats, l’optimisme es converteix en un antídot necessari per a molts.

Amb una llarga trajectòria musical, Macaco ha construït un repertori que reuneix èxits de diversos estils musicals. A més a més, és un artista implicat en qüestions socials i, sobretot, pel que fa al compromís amb el medi ambient. També ha donat suport a altres causes relacionades amb la lluita contra la desigualtat social, el maltractament animal, la investigació de malalties, entre d’altres. Des de fa temps, col·labora amb importants institucions per la conservació del medi ambient. 

Durant aquests anys, Macaco ha creat una discografia de més d’una desena d’àlbums, el primer dels quals va ser El mono en el ojo del tigre (1999), seguit per altres com Ingravitto (2006), Puerto presente (2009), Historias Tatooadas (2015), fins al més recent, Vuélame el corzón (2022). També ha creat discs amb col·laboracions com El vecindario (2010) o Civilizado como los animales (2019), amb artistes com Sílvia Pérez Cruz, Natalia Lafourcade, Manolo García, Jorge Drexler, El Kanka, Estopa o Ximena Sariñana.

Des de l’inici de la seva carrera fins a l’actualitat, Macaco ha estat premiat amb multitud de premis com Los 40 Principales, Rolling Stone o cadena DIAL. A més, va rebre el Premi Ondas pel seu compromís en la lluita per la conservació de l’ecosistema amb el projecte Moving, produït conjuntament amb National Geographic.

No us perdeu l’oportunitat de viure la música de Macaco en un concert amb un repertori únic. L’esdeveniment musical se celebrarà el 25 d’abril, a les 20.30 h. El preu de l’entrada general és de 30 € i, si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web del Teatre Victòria

Data de publicació: Dijous, 18 Abril 2024
  • Comparteix