Tornar

Imatge del Gran Menjador a l’exposició immersiva.

La màgia de Hogwarts arriba a Barcelona

Una experiència immersiva per descobrir un dels universos més emblemàtics a Harry Potter: The Exhibition, del 17 de novembre fins al 7 d’abril.

Ja ho teniu tot preparat per submergir-vos en l’univers del mag més conegut arreu? El 17 de novembre s’instal·la al Port Vell Harry Potter: The Exhibition, una mostra itinerant, interactiva i la més completa fins aleshores sobre Harry Potter i Wizarding World. Us la perdreu, muggles

L’exposició celebra les històries i les pel·lícules amb un homenatge als moments, els personatges i les criatures més icòniques de J.K. Rowling. Tindreu l’oportunitat de descobrir objectes autèntics de prop i els vestits originals de les pel·lícules. La mostra té un disseny immersiu i una tecnologia capdavantera i disposareu d’unes polseres RFID mitjançant les quals se’n registraran les interaccions per tal d’oferir-vos experiències úniques vinculades al vostre perfil. 

Hi descobrireu la primera edició de Harry Potter i la pedra filosofal en una cambra inspirada en les voltes de Grigotts, amb cites literàries i vídeos per endinsar-vos de ple en la història. També podreu entrar al Castell de Hogwarts amb elements i criatures mítiques com Pi Cabaralla, els Demèntors i el Mapa de Magatotis. No hi podia faltar l’arquitectura icònica del Gran Menjador i la sala Cases de Hogwarts, un espai envoltat dels escuts de les cases pintats en vitralls en què es troba el Barret Seleccionador per saber si formeu part de Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw o Slytherin. A més, explorareu els objectes, les criatures i els vestits mítics de les Aules de Hogwarts. Podreu preparar pocions a l’Aula de Pocions, predir el futur a Endevinació, plantar una mandràgora a l’Hivernacle d’Herbologia i emprar la vareta digital per vèncer un boggart en Defensa Contra les Arts Obscures. Tindreu l’ocasió de visitar La Cabana de Hagrid i El Bosc Prohibit, viureu una experiència interactiva d’encantament Patronus i coneixereu criatures amagades al bosc, com centaures i acromàntules. I, fins i tot, podreu explorar les vostres habilitats amb el Quidditch. 

La mostra es va inaugurar a Filadèlfia (Pensilvània) fa més d’un any i l’han visitada més d’1,7 milions de persones a diferents llocs del món, creada i produïda per Tom Zaller d’Imagine Exhibitions, amb col·laboració amb Warner Bros, Discovery Global Themed Entertainment i EMC Presents.

Endinseu-vos en la màgia de l’univers de Hogwarts amb els personatges i les criatures més emblemàtiques, al Port Vell, des del 17 de novembre fins al 7 d’abril. La mostra és oberta de dilluns a diumenge i els horaris varien segons les sessions. El preu de l’entrada general és de 23,50 € i, si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web de Harry Potter: The Exhibition

 

Data de publicació: Dimarts, 14 novembre 2023
  • Comparteix