Tornar

Fotografia del grup Bill Evans All Stars.

El Mas i Mas Festival s’expandeix al llarg de sis mesos

L’esdeveniment començarà el 4 de maig amb l’actuació de Bill Evans All Stars i clourà el 25 d’octubre amb Myles Sanko.

Enguany, després de vint edicions i 2500 activitats, el Mas i Mas Festival es transforma en una temporada de sis mesos, ja que abans es duia a terme a l’agost. Ara, amb el nom de Mas i Mas 2024 presenta vint-i-quatre actuacions d’artistes nacionals i internacionals de jazz, blues, soul, hip-hop i altres músiques relacionades que tindrà lloc a Jamboree, Paral·lel 62, Apolo i La Paloma.

El festival començarà amb Bill Evans All Stars, un quartet de jazz fusió, liderat pel saxofonista Bill Evans conjuntament amb John Medeski, Felix Pastorius i Keith Carlock. La banda, inèdita fins al moment, oferirà un ampli ventall de ritmes i influències que van des del soul al jazz, passant pel funk i el pop.

La cloenda serà a càrrec de Myles Sanko, cantant britànic d'origen ghanès, l’última revelació del soul. Sanko és un artista versàtil que ha col·laborat amb Gregory Porter, China Moses i Nicola Conte, entre d'altres. El músic té una trajectòria en solitari plena d'èxits, des que l’any 2013 va enregistrar el primer àlbum i, a La Paloma, presentarà l’últim projecte musical, Let It Unfold.

La programació d’aquest any presenta artistes emblemàtics de la història recent del jazz, companys de generació i, en alguns casos, vinculats a la història del Jamboree amb noms com Kurt Rosenwinkel, Chris Cheek, Ethan Iverson, Gorka Benitez, Jordi Rossy, James Carter, entre d’altres. 

També podreu gaudir de tres veus de referència en l’escena actual del jazz, així com altres estils vinculats, amb músics com José James, Cécile McLorin Salvant i Cyrille Aimée.

A més, el festival us ofereix l’oportunitat de conèixer el talent jove amb les actuacions del pianista Emmet Cohen, la saxofonista Sara Hanahan i el saxofonista tenor Enrique Oliver

Més enllà de l’àmbit estrictament jazzístic, també podreu descobrir concerts de blues, soul, funk, hip-hop, gòspel i electrònica. Diversos artistes actuaran a l’escenari com Solomon Hicks, Marta High, The Staples Mr. Singers, Knower, Akua Naru o Warren Walker.

Aprofiteu per gaudir de la música durant la nova temporada amb les vint-i-quatre propostes que ofereix el Mas i Mas 2024. Les actuacions tindran lloc a Jamboree 1 i 3, Paral·lel 62, Apolo i La Paloma, des del 4 de maig fins al 25 d’octubre. El preu de l’entrada, així com l’horari, varia segons la sessió. Si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web del Mas i Mas Festival.

Data de publicació: Dimecres, 01 maig 2024
  • Comparteix