Tornar

Imatge d’infants jugant.

Un matí ple de joc, natura i família

La Jugatecambiental ofereix activitats a parcs metropolitans de la ciutat com el Jardí Botànic de Barcelona, el Jardí Botànic Històric i Can Rigal.

Voleu gaudir d’una estona de joc i experimentació mentre descobriu la natura i, al mateix temps, preneu consciència sobre la sostenibilitat i coneixeu els valors dels parcs metropolitans? Aleshores, no us podeu perdre la visita a la Jugatecambiental, un espai lúdic per gaudir en família, organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). A Barcelona, teniu tres opcions diferents on escollir: Jardí Botànic de Barcelona, Jardí Botànic Històric i Can Rigal.

La Jugatecambiental disposa d’un punt d'informació del parc i el seu entorn, així com un espai de joc lliure. A més a més, en cada sessió, s'hi duu a terme una activitat dirigida amb continguts relacionats amb el parc i la sostenibilitat.

Al Jardí Botànic de Barcelona podreu passar una bona estona amb activitats vinculades al medi ambient, les plantes i el jardí que tindran lloc el primer diumenge de cada mes fins al 7 de juliol i, després, de l’1 de setembre a l’1 de desembre, d’11.30 h a 13.30 h. Us hi esperen tallers diversos sobre tècniques de plantació, papallones, papiroflèxia, decoració de castanyes, entre d’altres.

També podreu descobrir l’hort de la masia i el món de les plantes al Jardí Botànic Històric amb activitats que es duran a terme els dissabtes, d’11.30 h a 13.30 h, fins al 30 de novembre. A banda de l’espai de joc lliure, adreçat a infants a partir de 3 anys, també podreu gaudir de múltiples propostes i tallers sobre orientació, fang amb flors, instruments amb llavors, entre d’altres.

En ambdós casos, els tallers són organitzats per l’Associació d’Amics del Jardí Botànic de Barcelona (AAJBB) i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona (MCNB). No hi ha inscripció prèvia, ja que la reserva de l'activitat es fa de manera presencial el mateix dia de l'activitat.

Finalment, haureu de desplaçar-vos des de Montjuïc fins a les Corts per explorar l’entorn de Can Rigal, els diumenges, d’11.30 h a 13.30 h. Les activitats dirigides es fan de 12 h a 13 h i, el 2 de juny, se celebrarà el Dia Mundial del Medi Ambient. 

Aprofiteu l’oportunitat de conèixer els valors dels parcs metropolitans, la natura i el medi ambient a través del joc a la Jugatecambiental, d’11.30 h a 13.30 h. L’activitat és gratuïta i, si voleu obtenir més informació, podeu fer-ho des del web de l’Àrea Metropolitana de Barcelona o els enllaços anteriors. 

Data de publicació: Dijous, 30 maig 2024
  • Comparteix