Tornar

L'artista retratat en plena actuació contra un fons negre

Les misèries de la condició humana, segons Berto Romero

L'actor torna al Teatre Coliseum amb l'espectacle Lo nunca visto.

Amb un títol que ja dona per a unes quantes bromes, un dels actors que més es deixen veure darrerament a la televisió i els escenaris torna al Teatre Coliseum, on promet noranta minuts de riure i alguna cosa més. Del 21 de desembre al 9 de juny, us esperen per fer-vos veure... Lo nunca visto.

A Berto Romero fa temps que el coneixem, però fins i tot els qui no l'havien vist mai l'estan seguint aquests dies en una sèrie, El otro lado, en la qual té com a partenaire Andreu Buenafuente, però que, curiosament, no és cap sèrie d'humor (encara que en tingui una mica), sinó una història sobre fets paranormals i sobre l'ètica dels qui els investiguen.

Segur que, si heu vist la sèrie, li heu posat bona nota, però si trobeu a faltar el Berto Romero que us fa riure sense parar... apagueu la tele i veniu al Coliseum. Allà el trobareu dalt de l'escenari oferint, segons diu ell mateix, màgia, música, efectes especials, sorpreses i, sí unes quantes riallades.

És, com altres espectacles que ha estrenat, un xou d'stand-up comedy, és a dir, un monòleg en el qual les mateixes experiències de l'autor modulen els continguts i que, us avisem, us deixarà veure un Berto Romero que potser no havíeu vist mai encara...

Ell i Miquel Company dirigeixen a quatre mans un espectacle amb guió del mateix Romero i de Rafel Barceló i Tomàs Fuentes on fins i tot veureu actuar un cor, els Messengers.

Això sí, en aquest espectacle heu d'estar disposat a riure-us de tot, començant per vosaltres mateixos, perquè veureu retratades a l'escenari unes misèries humanes que són tan vostres com del veí o la veïna.

Si voleu riure sense parar durant una hora i mitja, poseu a prova en Berto Romero, però abans consulteu la informació sobre Lo nunca visto al web del Teatre Coliseum.

Data de publicació: Dimarts, 19 Desembre 2023
  • Comparteix