Tornar

Fotografia dels interprets a l’escenari.

Un món de possibilitats entre l’òpera i el circ

El director d'escena Lluís Danés ofereix una nova perspectiva de la música de Puccini al Liceu.

El mes de juny arriba amb un espectacle idoni per gaudir en família: La torre dels somnis. Aquesta és una nova producció del Gran Teatre del Liceu i l’Ajuntament de Barcelona que al desembre ja va presentar La torre de Nadal a la plaça de Catalunya. Aprofiteu aquesta oportunitat única per fer un viatge musical ple d’emoció, sensibilitat i màgia amb el guiatge de Giacomo Puccini. Podeu veure-la l’1, 22, 23 i 29 de juny.

La torre dels somnis és una proposta escènica de gran format amb textos d’Alguer Miquel que combina òpera, circ i poesia. Aquest espectacle revisita i reivindica les àries i les melodies infinites de Puccini. La direcció musical és a càrrec de Sergi Cuenca, qui també ha escrit els arranjaments musicals a partir de l’obra del compositor italià. La música en directe serà interpretada per vuit músics i cinc cantants amb peces com "Nessun dorma", Turandot; "O mio babbino caro", Gianni Schicchi; i "Vissi d’arte", Tosca, entre d’altres.

Quant a la part de circ, us quedareu bocabadats gràcies als números tradicionals que sis intèrprets d’aquest art escènic mostraran a través d’equilibris, corda, suspensions, trapezi i dansa. La direcció de circ és a càrrec d’Ingrid Esperanza i la direcció coreogràfica d’Ariadna Peya

A l’espectacle descobrireu com els habitants de la torre han de defensar i protegir els seus somnis i utopies per salvar l’statu quo. En un món compromès pels interessos més foscos, els impossibles són els habitants de la torre disposats a desafiar el seu propi destí. La torre dels somnis és un lloc on tot és possible, un racó de món on es pot somiar sense la necessitat de dormir.  

Deixeu-vos portar per la imaginació a La torre dels somnis amb les composicions de Giacomo Puccini. Un espectacle per a tots els públics, recomanat a partir de 10 anys, amb funcions programades els dies 1, 22, 23 i 29 de juny, a les 11 h. El preu de l’entrada oscil·la entre els 10 € i els 30 € i, si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web d’El Gran Teatre del Liceu

Data de publicació: Dilluns, 27 maig 2024
  • Comparteix