Tornar

Cartell de l´espectacle Érase una vez los ochenta

Dedicat als seus nens de 50 anys

El Teatreneu presenta un monòleg de Jorge Santini que et farà viatjar als vuitanta.

Recupera el teu àlbum de cromos i si és dels que regalaven amb una coneguda marca de iogurts, millor. No esmentem marques, però segur que sabeu a quina ens referim.

El Teatreneu presenta un monòleg que ens parla precisament de nostàlgia i de les vivències de tota una generació, les d'una època en la qual únicament existien dues cadenes de televisió. A Érase una vez.. los Ochenta l'humorista Jorge Santini ens farà reviure la moda del VHS i de les revistes que es compraven en els quioscos de la Rambla. 

Santini és català, de Mollet del Vallès, i fa molts anys que es dedica a l'humor. En la seva nova proposta ens parlarà de com es va viure aquesta dècada que per a molts va ser prodigiosa, o almenys màgica. De la infància a la adolescència, Jorge ens mostrarà, sempre amb molt d'humor, com es van viure els moments històrics de l'època. 

A més, tocarà temes relacionats com la televisió (una època en la qual competien el concurs Un, dos, tres a TVE 1 i La Clave a TVE 2); els jocs (amb la fama que va adquirir el cub de Rubik); la tecnologia (amb els primers ordinadors personals i els videojocs) o la moda. 

Sortir de festa, el primer petó, la primera parella... i en espècial aquest vocabulari típic de la Generació X, amb expressions com "mola" o "tronco".

Molts somriures i també alguna llàgrima en un espectacle al qual els pares poden portar els seus fills, que descobriran com de bé s'ho va passar tota una generació.

I si després de llegir tot això et sents identificat o identificada amb molts d'aquests records, pots adquirir les entrades per a l´espectacle des de l´enllaç.

Data de publicació: Dimarts, 16 Agost 2022
  • Comparteix