Tornar

El cartell de l'exposició mostra un paisatge de la Barceloneta amb un gran esprai de pintura en primer terme

'Del mur al llenç Vol.2': muralisme barceloní al CC Barceloneta

Un simple mur es pot convertir en un llenç gegantí on expressar mil i una sensacions i sentiments mitjançant l'art. Ho saben els artistes que, del 10 al 25 de gener, mostren les seves creacions al Centre Cívic Barceloneta.

Ho fan en una exposició titulada Del mur al llenç Vol. 2, segona part d'una mostra que comissaria Digerible.com, una comunitat dedicada a l'art urbà que posa en contacte artistes de grafiti d'orígens i intencions diversos.

L'exposició (el cartell que veieu a la foto el signa Gerson Ruiz) aplega obres d'artistes que estan establerts a Barcelona i que treballen de manera activa sobre els murs de la ciutat. Els seus estils són diversos i les temàtiques que toquen, també, de manera que Del mur al llenç Vol. 2 constitueix una mena de catàleg que ens mostra la diversitat de l'art urbà barceloní.

Segur que, si visiteu l'exposició, trobareu més d'un creador que coneixeu, bé perquè n'heu sentit a parlar o bé perquè heu vist al vostre barri algunes de les seves creacions. Són artistes del grafiti com Antpintura, Lorena Eloizaga, Colibrí, Kamil Escruela, La Pera Limonera, Ru8icon1, Jarandonga, SetaBCN, Miriam Romera, Jalon de Aquiles, Chica, Berol o La Castillo, per esmentar-ne només alguns.

Veureu creacions dels artistes que han traslladat el seu art del mur al llenç, com diu el títol de la mostra, però també veureu, il·lustrant sovint la creació d'obres de gran format, les fotografies d'art urbà que han pres artistes de la càmera com ara Toni Garcia Camps, Lluís Olivé Bulbena, Joan Piñol, Rockaxson, Jesús Martínez Polo o Gerson Ruiz.

Veniu el dijous, 10 de gener, a la inauguració de l'exposició i us trobareu, a les 19.30 h i amb entrada lliure, música en viu, un micro obert per als amants del hip hop freestyle i una exhibició de paste-up (un parent del muralisme que es basa en els adhesius i el collage). A més, tindreu danses urbanes amb Sifer i Bacar, pintura en viu i moltes propostes més per als amants de les cultures urbanes més noves.

Si voleu saber més sobre l'exposició Del mur al llenç Vol. 2 consulteu el web del Centre Cívic Barceloneta.

Data de publicació: Dilluns, 07 Gener 2019
  • Comparteix