Tornar

Una imatge d'una de les obres de l'exposició mostra una figura humana amb trets infantils conduint un cotxe

Dels murs de París, a les parets de la Montana Gallery

La mostra Ugly Cool porta a aquest espai dedicat a l'art urbà obres dels artistes Honet, JC Earl i 2Shy.

Tres dels grans noms de l'art urbà que es fa ara mateix a la capital francesa canvien temporalment els murs parisencs per les parets de la Montana Gallery de Barcelona. Tots tres mostren les creacions més noves en la mostra Ugly Cool, que podreu veure fins al 3 de novembre.

Aquests artistes tenen en comú, d'entrada, que ja havien passat de manera individual per la Montana Gallery. No resulta estrany, perquè els responsables artístics de l'espai gestionen també una galeria dedicada a l'art urbà a França, de manera que tenen una connexió estreta amb l'escena de l'art urbà del país veí.

D'aquí que ara recuperin tres artistes que ja havien penjat les seves obres de les parets de l'espai del carrer de Comerç per tal de presentar-los de manera conjunta, destacant el fet que tots tres siguin amics i que tots tres tinguin els murs de París com a espai de creació. La mostra porta el títol d'un blog fotogràfic on els artistes mostraven les seves obres.

A Ugly Cool veurem obres de Honet (el seu nom real és Cédric Honet), un artista nascut el 1972 que ha col·laborat amb grans marques de moda (Lacoste, Prada i Louis Vuitton, entre altres). Va ser un referent en les avantguardes europees del trainwriting (pintades en vagons de tren) i avui aplica a les obres que fa una simbologia pròpia i personal i una estètica elegant amb elements emocionals.

Amb les obres d'aquest artista, creacions d'un JC Earl que emergeixen de les parets i prenen volum. Abanderat de l'art més irreverent i brut, ell crea unes escultures de ceràmica que no us deixaran indiferents. 

Finalment, 2Shy (a la imatge una de les seves creacions), tan dedicat al grafiti com a la tipografia o el disseny gràfic, omple de color, de frescor i de naturalitat les seves creacions, en les quals recorre a un imaginari que fa pensar en la infantesa.

Si voleu veure plegades les obres d'aquests tres artistes, no us perdeu l'exposició Ugly Cool, però abans consulteu al web de Montana Gallery tota la informació sobre la mostra.

Data de publicació: Dimecres, 20 Setembre 2023
  • Comparteix