Tornar

L’experiència immersiva a la casa Amatller

Sentir com t'envolta el Modernisme

A través de realitat virtual i els vídeos immersius, el nou museu digital de la casa Amatller narra la història del Modernisme català.

La casa Amatller, obra de l'arquitecte Puig i Cadafalch, és una autèntica meravella arquitectònica a Barcelona, per la fusió harmoniosa de diversos estils i els detalls de les façanes i els balcons treballats, testimonis de l'excel·lència artística de l'època. Va ser propietat de la família Amatller, de Chocolates Amatller, i forma part de la coneguda “illa de la Discòrdia”, amb la casa Batlló i la casa Lleó Morera

Ara s'hi suma un atractiu addicional: s'ha obert un museu digital del Modernisme a l'interior de la casa. Ha estat desenvolupat per Layers of Reality, l’estudi que hi ha rere el Centre d’Arts Digital IDEAL Barcelona, amb la participació d’una vintena d’artistes digitals. Aquesta experiència immersiva permet els visitants explorar i conèixer més a fons l'esplendor del moviment modernista a través de la tecnologia. La realitat virtual i els vídeos immersius en són la part principal, però en aquests 2.000 metres quadrats també hi trobarem peces originals de la família Amatller. I encara un altre valor afegit: Pilarín Bayés també n’és protagonista, ja que els seus dibuixos formen part de l’experiència de la qual gaudireu si visiteu el museu. És una oportunitat única per apreciar la casa Amatller i alhora descobrir-ne el significat en el context del Modernisme català. 

Podeu visitar el museu en el mateix horari que està oberta la casa Amatller, cada dia de l’any de 10 del matí a 10 de la nit. El preu de l’entrada al museu és de 14,5 euros (de dilluns a divendres) i 18,50 euros (els caps de setmana). Si també voleu visitar la casa, caldrà que compreu l’entrada corresponent. 

 

Data de publicació: Dijous, 25 maig 2023
  • Comparteix