Tornar

Actuació de Carmen Doorá a la sala Los Tarantos

Carmen Doorá, en l'epicentre del flamenc

La cantaora actua a la sala Los Tanrantos, el tablao més antic de la ciutat.

Carmen Doorá és una artista compromesa amb moltes causes, especialment l'ecologista. La seva manera d'entendre la música és revolucionària. Cantaora flamenca, el seu art barreja d'una forma molt particular aquests sons amb altres gèneres com el funk, el latin jazz o fins i tot el pop.

Aquest mes d'agost podrem gaudir de diversos concerts d'aquesta artista murciana a Los Tarantos, el tablao flamenc més antic de Barcelona, creat el 1963.

Amb multitud de temes propis i adaptant també uns altres d'artistes tan coneguts i aparentment allunyats del seu estil com Joan Manuel Serrat o Nina Simone, Doorá és una artista a la qual agrada arriscar-se i experimentar. El seu tercer treball, Orgànica (2021), és un disc de cançons populars cantant en directe i amb l'únic suport de Paco Heredia a la guitarra.

És la principal impulsora de Flamenco Dorao, companyia fundada a Barcelona amb el suport del músic i productor Ángel Dorao. Seus són espectacles estrenats a la ciutat amb gran èxit, com Nosotros, vosotros y ellos, un treball contra la violència de gènere que va ser triat el 2017 per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) per a la seva campanya Mou-te contra la violència masclista.

Doorá és una artista polivalent, internacional, i ha actuat a París, Barcelona i altres ciutats en les quals ha residit. Actualment viu a Sevilla i és professora del conservatori superior a Antonio Ruiz Soler.

En la seva actuació a Los Tarantos, estarà acompanyada per Juan Santiago “Ñoño” a la guitarra, Ángel Dorao a la percussió i per Inés Rubio i Juan Mateos al ball.

Les entrades per a aquests concerts poden comprar-se des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 10 Agost 2022
  • Comparteix