Tornar

Imatge promocional de la cantant de tango Sandra Rehder

Un referent per als amants del tango

Sandra Rehder presenta una retrospectiva de la seva discografia al Jamboree amb Elbi Olalla i Ezequiel Acosta.

El tango és un gènere musical i ballable que ha arrelat fortament a Barcelona en les últimes dècades. La ciutat ha acollit una gran varietat de propostes i artistes d'aquest estil musical, tant locals com internacionals. Sandra Rehder és una cantant, poeta i productora originària de San Rafael (Mendoza, Argentina) que s'ha convertit en un referent d'aquest génere a Barcelona, on resideix des del 2001. Destaca per la seva intensa activitat musical i per la realització de concerts destacats com Intensotango i Tribut a Astor Piazzolla a L'Auditori. Ha treballat amb nombrosos artistes i ha editat diversos llibres de poesia. La icònica sala del Jamboree acollirà de nou aquesta cantant argentina, una de les figures més rellevants de l'escena musical de la nostra ciutat.

Amb una llarga trajectòria en escenaris de tot el món, també el Festival de Guitarra de Barcelona i el Festival Mas i Mas, Rehder ha enregistrat nou discos. El seu últim treball és Gran Reserva (Acqua Records), estrenat recentment a Buenos Aires. En aquesta ocasió, ens presentarà una retrospectiva de tota la seva discografia, acompanyada per la gran pianista Elbi Olalla i el bandoneonista Ezequiel Acosta, amb qui forma una tríada explosiva. Aquest serà un viatge a través de les cançons més representatives de l'artista, incloent tant composicions pròpies com d'autors contemporanis.

Rehder té una veu potent i expressiva, i és coneguda per la seva interpretació de clàssics del tango, així com per les seves composicions pròpies. Ha estat elogiada per la seva capacitat de transmetre l'essència del génere amb una gran sensibilitat i intensitat emocional.

En consonància amb la temàtica de la vetllada, que busca recordar, la poesia serà present en forma d'homenatge en el Dia de la Memòria (a Argentina), amb obres de Julio Cortázar, Armando Tejada Gómez, Juan Gelman o Diana Bellessi, entre d'altres. Serà una cita especial amb un tango d'alt voltatge, que promet emocionar i transportar l'audiència a les profunditats de l'ànima del tango.

Les entrades per a aquest espectacle poden comprar-se des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Dimarts, 21 març 2023
  • Comparteix