Tornar

Una escena de Cruz de navajas. El último Mecano

La tecnologia al servei de les cançons de Mecano

Arriba a la Cúpula de Las Arenas l'innovador musical Cruz de navajas, tribut a la banda d'Ana Torroja i els germans Cano.

Deu cantants, vuit ballarins i sis músics faran reviure del 18 de novembre al 8 de gener a la Cúpula de Las Arenas les cançons més mítiques del grup Mecano. I ho faran enmig d'un xou innovador, en el qual la tecnologia de darrera generació farà encara més espectacular la posada en escena d'aquest tribut als autors de temes com Mujer contra mujer, Hijo de la luna o Me cuesta tanto olvidarte. El títol de l'espectacle també remet a una de les cançons més conegudes del grup, Cruz de navajas, i se li afegeix com a subtítol El último Mecano. El pare de la criatura és Gonzalo Pérez Pastor, director del muntatge, amb coreografies de Sergio Melantuche i direcció musical de Dani HDZ. Entre les veus que pugen a l'escenari hi trobem Lieta Molinet, que exerceix de directora vocal, Mireia Orrit, Laura Alcoba, Mikel Herzog Jr., i també cares recentment popularitzades gràcies a l'èxit de concursos televisius de talents, com Clara Sánchez "Scorpio" i Joan Liaño.

A Cruz de navajas. El último Mecano es canten i ballen fins a trenta cançons dels germans Cano, amb nous arrenjaments, i en cadascuna es crea un univers musical i sonor diferent gràcies al suport de pantalles led de gran resolució i un centenar de metres quadrats d'imatges que fan de l'escenari tot un espectacle visual. Si sou molt fans del grup d'Ana Torroja, Nacho Cano i José María Cano, que va triomfar com pocs altres durant els 80i primers dels 90, i encara no teniu pla per a la nit de Cap d'Any, sapigueu que hi haurà una funció especial el 31 de desembre.

Més informació i entrades, en aquest enllaç

Data de publicació: Divendres, 18 novembre 2022
  • Comparteix