Tornar

Una imatge de la banda amb els tres integrants retratats contra un fons de maquinària industrial

Nit d'electrònica i experimentació barcelonina

Projectes de noise, rock experimental, postrock... Tot això i alguna cosa més, el divendres, 10 de desembre, a la Sala Vol.

Voleu sentir sons que potser no heu escoltat mai encara? Doncs teniu una cita en aquest espai del Poblenou, on apleguen en una mateixa nit tres propostes diferents, totes barcelonines i totes dedicades a l'experimentació electrònica: Iou3R, Linalab Jjos.

D'entrada, podreu escoltar els Iou3R (a la foto), un projecte musical que porta des del 2017 experimentant amb els sorolls, amb l'ambient, el noise rock i l'space rock, per produir uns treballs atmosfèrics i uns sons embolcalladors com els que trobareu al disc que van enregistrar a la sala Ricson l'abril passat i que inclou temes com TerrA, SostrE o Jesucristo de los Animales AtropelladosRaúl de los RíosKarlos Navarro i Juanma Medina són els integrants de la banda i, si us sonen les seves cares, potser és perquè van formar part del projecte de postrock i indie rock (lo:muêso).

Amb ells, Linalab, projecte unipersonal d'electrònica experimental amb elements de rock que aquest 2021 ha produït Desire Paths, un treball en el qual rellegeix músiques de Mogwai, Alessandro Cortini o Vladislav Delay, entre altres, barrejant postrock, ambient i electrònica experimental amb les estructures complexes que caracteritzen la música d'aquesta creadora barcelonina.

Tanca la nit l'electrònica ambient i la intelligent dance music de Jjos, un altre projecte local que acaba d'editar Orbital, el seu nou àlbum.

Si voleu conèixer en una nit tres projectes d'electrònica experimental amb base a Barcelona, veniu a la Sala Vol, però abans consulteu al web d'aquest espai musical del Poblenou tota la informació sobre el concert.

Data de publicació: Dimecres, 01 Desembre 2021
  • Comparteix