Tornar

Nit de Mercats

Nit de Mercats: menjar i DJs fins a la matinada

Primera edició d’una iniciativa singular, que vol incentivar l’obertura dels mercats de nit, amb sessions musicals al Ninot, Santa Caterina i Sagrada Família

Durant una nit, podràs anar al mercat quan aquest se suposa que tanca. La iniciativa Nit de Mercats, una actuació que per primera vegada es farà a Barcelona, parteix de la idea que els mercats de la ciutat, encara que sigui ocasionalment, són espais de trobada també a la nit, i que no hi ha millor manera de passar el dia a partir de les vuit de la tarda que entre menjar, parades obertes, plats de degustació i música de qualitat. Així, amb l’apadrinament del xef Carles Abellán, la nit del 13 de maig tres mercats de Barcelona romandran oberts fins a la mitjanit: el mercat del Ninot, el de Santa Caterina i el de la Sagrada Família, tres dels més visitats de Barcelona. Totes les parades estaran obertes, podràs passejar entre el peix i les verdures, i a més hi haurà un complement cultural: exposicions fotogràfiques, música i bon ambient.

La Nit de Mercats és una proposta de Plateselector i ÀTIM Enginyeria i s’inclou en el marc de la campanya Estima el teu mercat, dins de la Setmana Internacional dels Mercats. Les exposicions fotogràfiques són solidàries –si compreu una imatge, els diners aniran a la Fundació Banc dels Aliments–, i durant quatre hores, amb una programació dissenyada pel segell Canada, als tres mercats hi haurà música punxada per DJs: al Ninot, Cosmic D’Alessandro i Miqui Puig, amb un concert del duo de pop electrònic El Último Vecino; a la Sagrada Família, directe d’Extraperlo i sessions de Tupinamba i El Guincho; a Santa Caterina, concert de Joe Crepúsculo i punxades de Ylia i Alizzz.

Si vols més informació, la trobaràs al web de la Nit de Mercats. L’entrada és gratuïta.

Data de publicació: Dimarts, 09 maig 2017
  • Comparteix