Tornar

Nit de la Música a la Universitat de Barcelona

L'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona acull una marató musical.

En el marc de la commemoració dels 150 anys del seu Edifici Històric, la Universitat de Barcelona celebra el proper 8 de juny la Nit de la Música a la UB, acollint en els seus espais més emblemàtics diverses formacions musicals dels centres d'ensenyament artístic superior de música de Barcelona.

L’esdeveniment oferirà sis hores ininterrompudes de música, de les 19:00 a la 1:00, amb una programació que abasta des de la polifonia antiga fins al jazz, passant per la composició electrònica, el Lied, la música de sardanes i de bandes sonores de cinema, corals i música antiga, entre d’altres.

Els concerts tindran lloc en els espais més icònics del nostre Edifici Històric: el Paranimf, l’Aula Magna, l’Escala d’Honor del Rectorat, el Vestíbul principal, el Jardí Ferran Soldevila i el Pati Montserrat Roig.

Veniu a redescobrir i celebrar l’Edifici Històric en el marc d'un paisatge musical extraordinari i en el decurs d'una festa única que també inclourà visites guiades a la Torre del Rellotge (inscripcions a partir de les 18.30 h en el Pati de Lletres) i a l'exposició 150 al Catvers (Vestíbul principal).

L'entrada és lliure i gratuïta i l'aforament limitat.

La Nit de la Música està organitzada per la Universitat de Barcelona i compta amb la col·laboració de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), el Taller de Músics i la Fundació Conservatori Liceu, així com amb la participació de l'Orquestra de la Universitat de Barcelona (OUB), el Cor UB, la Schola Cantorum Universitaria Barcinonensis i la Coral de la Facultat de Filologia i Comunicació.

Lloc: Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, 585. 

Més informació.

Data de publicació: Dimarts, 06 Juny 2023
  • Comparteix