Tornar

Fotografia dels actors del cartell de ‘Messi, te quiero (o no)’.

La Off: un nou espai d’entreteniment i diversió

La sala del carrer Nàpols ofereix una àmplia i variada programació per fer-vos gaudir amb els espectacles més còmics. 

Teatre, monòlegs còmics, màgia… tot això us espera al nou espai de divertiment de la sala La Off Barcelona (anteriorment coneguda com a sala On), situada a prop de la Sagrada Família. Hi trobareu espectacles relacionats amb la comèdia que es duran a terme els divendres, els dissabtes i els diumenges. 

L’espai ofereix una àmplia selecció d’espectacles per aquesta tardor, com el muntatge Messi, te quiero (o no), dirigida per Sergio Cerdán i interpretacions de Pau Gros, Ethan Barea, Dave Zulueta i Itsaso Frasquier, que aprofundeix en la qüestió següent: què estaríeu disposats a fer per amor? 

També, podreu veure la tragicomèdia romàntica Delayed en què a causa del retard en el vol, el protagonista viu una sèrie de casualitats i experiències que li canviaran la vida, sota la direcció de Robert Chacón i text de Susana Mercado, i les interpretacions d’Irene Gamell, José Sanz i Irene Aguilar

La companyia Atornillados Teatro presenta El jovencito Frankenstein, una adaptació teatral de  Frankenstein (1818), de Mary Shelley que es basa en el guió de Mel Brooks i Gene Wilder (1974). Una història que tothom coneix, però, en aquest cas, assoleix un final inesperat. 

Podreu endinsar-vos en la història de la Macarena a Macarena Pingüinera, una amant dels animals que es presenta al zoològic per una oferta de feina, però, aleshores, en descobrirà les particularitats. ¿Per què el ball és un requisit a l’oferta? Aquest és un muntatge de la companyia Vaya Dos

Els amants dels espectacles d’improvisació teniu una cita amb Todo sobre tu sueñu. Los Ñus, la companyia formada pels alumnes de l’Escola d’Impro de Barcelona, creen una funció a partir dels suggeriments del públic per construir històries sorprenents. 

També tenen cabuda els monòlegs amb vermuts! Hi trobareu un espai de diversió a càrrec dels alumnes i exalumnes de la Stand Up Academy Barcelona, dirigit per Gabriel Córdoba de Comedy Central, en què podreu riure una estona, mentre que gaudiu d’una beguda aperitiva. 

Els espectacles que es presentaran pròximament són Relatos borrachos, dirigida per Robert Chacón, una comèdia reflexiva amb personatges divertits, desgraciats, inconformistes i enamorats que exploren les coses bones de la vida, després d’haver begut algunes copes de més. I, d’altra banda, l’espectacle Madres de mierda, un monòleg còmic escrit, creat i dirigit per dones en el qual Lucila Negretti, Elefantana i La Missjones, després de viure el món de la maternitat, es donen per vençudes i afirmen que són unes mares nefastes. 

Si voleu gaudir d’espectacles de comèdia, estigueu atents quant a la programació que ofereix la nova sala el carrer de Nàpols per aquesta tardor, gràcies al teatre i monòlegs còmics. Els horaris i el preu de l’entrada varien segons l’espectacle, però, si voleu obtenir més informació, podeu fer-ho des de l’Instagram de La Off Barcelona.

Data de publicació: Dimecres, 11 Octubre 2023
  • Comparteix