Tornar

L'artista retratat en blanc i negre i de perfil

Pablo Capuz, a la recerca de la redempció a la Sala Melmac

L’actor firma i interpreta el muntatge unipersonal SO HAM o el ascenso del rey mendigo.

Culpa, amor, desesperació, recerca de la redempció... Són els temes de la nova obra teatral de text que s’estrena a la Sala Melmac i que està signada per Pablo Capuz, un actor (i, ara, també dramaturg)  qui podrem veure en acció entre el 4 i el 7 d’abril.

A Pablo Capuz ja el coneixeu si heu vist dues de les sèries que ha protagonitzat darrerament. Ell era un jove estudiant de medicina que des de l’adolescència ja intervenia en muntatges teatrals, però que va acabar dedicant-se professionalment a la interpretació després d’èxits com la participació en la sèrie Merlí: Sapere aude i en una minisèrie xilena: Los mil días de Allende.

Però aquest artista no només és intèrpret, sinó que també ha agafat la ploma i ha escrit un muntatge unipersonal sobre un jove que ha pres una determinació: posar fi a la seva vida. Amb la intenció de deixar de viure, acudeix al Palau de l’Auto-Purificació.

És una mena de temple del qual està a càrrec un àngel, l’àngel Asaliah. Aquest àngel garanteix als i a les creients que acudeixin al temple i es comprometin a lliurar tot el seu dolor que tindran una mort no ordinària i immediata, ascendint directament al cel.

El muntatge ens parla sobre els últims moments de la vida d’aquest jove protagonista, un personatge que se sent culpable, que estima i vol ser estimat i que es desespera a la recerca de la redempció. Parlarà amb un últim alè que conté la màxima veritat, precisament el que demana a canvi l'àngel Asaliah.

És la preestrena d’un text que s’ha gestat en una de les residències convocades per la Sala Melmac i que en els pròxims mesos tindrà, ja ho veureu, començarà una trajectòria llarga.

Si no us voleu perdre la primera creació dramatúrgica d’un actor que ja coneixeu, veniu a veure Pablo Capuz a la Sala Melmac, però abans consulteu al web tota la  informació sobre les representacions de SO HAM o el ascenso del rey mendigo.

Data de publicació: Dilluns, 01 Abril 2024
  • Comparteix