Tornar

Visiteu el Palau Güell virtualment

El Palau Güell 360º

Ja podeu accedir a la visita virtual al Palau Güell amb imatges plenes de detall i una gran quantitat d’informació.

Ja teniu el Palau Güell a l’abast de la mà. En un sol clic podeu accedir a una visita virtual en format 360º que us porta pràcticament per tot l’edifici i que podeu fer tranquil·lament des del vostre ordinador o dispositiu mòbil. Vosaltres mateixos triareu el recorregut que voleu fer i estar-vos-hi l’estona que necessiteu, sense cues ni aglomeracions. Una visita que es distingeix de les altres per la qualitat i el detall de les imatges, aconseguits gràcies a una tècnica de fotografies panoràmiques. Així, es poden apreciar aspectes de l’edifici, com els materials que el formen: la pedra polida de les pedreres que tenia Güell al Garraf, la decoració de la fusta dels arrimadors i els vitralls, entre d’altres.

A més, al llarg del recorregut podreu ampliar els vostres coneixements sobre l’edifici gràcies a la gran quantitat de punts d’informació que hi trobareu, com per exemple que el Palau està inscrit a la llista de Patrimoni Mundial per la UNESCO des del 1984. El web també inclou una secció longitudinal i un plànol de l’edifici de cada planta perquè us sigui fàcil ubicar-vos durant llarg de la visita.

Trobareu la visita 360º en aquest enllaç, ja disponible per començar. Al web del Palau trobareu més informació en cas que vulgueu visitar-lo en persona.

Data de publicació: Dimarts, 08 Desembre 2020
  • Comparteix