Tornar

Imatge promocional de l'òpera La traviata

‘La traviata’ brilla al Palau de la Música

L’obra de Giuseppe Verdi forma part del cicle d’òpera NovAria, juntament amb Carmen, Madama Buterfly i l’espectacle Barocco Virtuoso.

Fins al 9 de setembre es podrà veure en quatre ocasions La traviata de Giuseppe Verdi al Palau de la Música Catalana, dins del cicle d’òpera NovAria, juntament amb altres produccions com Carmen, Barocco Virtuoso o Madama Buterfly. Creat l’any 2015, es tracta del primer cicle operístic dut a terme en aquest auditori modernista, amb la voluntat d’acostar al gran públic alguns dels espectacles lírics més representatius de la tradició operística europea.

La traviata és una de les òperes més cèlebres i aclamades. Basada en la novel·la La dama de les camèlies d’Alexandre Dumas fill, inclou fragments tan brillants i coneguts com el Brindisi, l’aria-cabaletta Sempre Libera de la protagonista o l’emotiu final Addio del passato.

El muntatge de la productora musical NovAria Artists és una versió escenificada de dues hores de durada i un entreacte de 15 minuts, amb un repartiment encapçalat per les intèrprets Sarah Zhai Strauss, Sara Bañeras i Molly Dunn, en el paper de Violetta Valéry, i per Jesús Piñeiro, Sergi Giménez, Ignacio Guzmán i Facundo Muñoz, en el paper d’Alfredo Germont, amb la participació de l’Orquestra NovAria Filharmonia, sota la batuta d’Adolf Gassol; el Cor NovAria, dirigit per Marta Finestres, i el Ballet NovaAria, amb direcció artística del mateix Sergi Giménez.

El preu de l’entrada oscil·la enre els 25 i 70 euros i es pot comprar de forma anticipada en aquest enllaç. Com a novetat, el cicle obre la possibilitat d'adquirir un abonament per a tota la temporada que permet gaudir d'una funció de cadascun dels espectacles amb un descompte del 25%.

Data de publicació: Dijous, 09 març 2023
  • Comparteix