Tornar

Imatge promocional de la gira mundial de Conan Gray

El príncep s’ha fet gran

El cantant i youtuber Conan Gray presentarà al Palau Sant Jordi els temes que formaran part del seu segon àlbum, Superache.  

El 20 de maig, Conan Gray actuarà al Palau Sant Jordi dins de la seva gira EU-UK Tour 2022. El cantant nord-americà repassarà èxits com Overdrive, que formaran part del seu segon disc, Superache, el qual veurà la llum el proper 24 de juny.

Gray és cantautor, productor de televisió, videobloguer, youtuber. Una celebritat del segle XXI, en definitiva. Nascut el 1998, va començar la seva carrera publicant covers i videoblogs a YouTube quan era adolescent. De petit va viure un parell d’anys al Japó, al costat del seu avi matern, i posteriorment es va mudar diversos cops fins a establir-se a Texas. A l’escola va ser víctima d'assatjament pels seus trets orientals i va acusar el divorci dels seus pares, com va detallar en el vídeo de Draw my life. Aleshores, la revista Teen Vogue va referir-se a Gray com “el príncep pop dels adolescents tristos d’Internet”.

El 2017 es va traslladar a Los Angeles i poc després va publicar dos senzills –Idle Town i Grow– i el seu primer EP, Sunset Season, que va tenir més 300 milions de reproduccions en plataformes de streaming. El treball incloïa el single Generation Why, que és considerat una crida a tots els millennials. En l’actualitat és un dels artistes més escoltats a Spotify. El 2020 va treure el seu primer àlbum d’estudi, Kid Krow, que conté dos grans èxits comercials –Maniac i Heather– i que, en el seu conjunt, va arribar a la cinquena posició de la llista d’èxits dels Estats Units.

Un cop superats els efectes de la pandèmia, l’artista ha iniciat una gira internacional de concerts, anomenada Conan Gray World Tour, que el portarà a Barcelona.

L’entrada per veure’l en directe al Palau Sant Jordi val 45,5 euros i es pot comprar de forma anticipada en aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 13 maig 2022
  • Comparteix