Tornar

Fotografia del públic assistent a l'edició anterior del Share Festival

Música i felicitat per donar i per vendre

Bizarrap, Quevedo, Dellafuente i Morad encapçalen la cinquena edició del Share Festival al Parc del Fòrum.

Després de passar pel Poble Espanyol i l’Estadi Olímpic, el Parc del Fòrum acollirà el 9 i 10 de juny la cinquena edició del Share Festival: una proposta de música urbana que vol transmetre optimisme i felicitat. En donen fe alguns dels artistes que hi han actuat des de 2018, com Doctor Prats, Oques Grasses, Miki Núñez, La Fúmiga, La Pegatina, Stay Homas, Lola Índigo, Morat o C. Tangana.

El Share Festival es presenta com un esdeveniment “sostenible, solidari i inclusiu” especialment adreçat a les generacions més joves. Aquesta afirmació es tradueix en dos compromisos adquirits pels seus organitzadors: un d’ambiental –compensar amb la plantació d’arbres les emissions de CO₂ generades per la seva activitat– i un de social –destinar el 30 % de la recaptació a ajudar col·lectius desafavorits.

En aquesta ocasió els caps de cartell seran Quevedo i Bizarrap, que posaran la cirereta a cadascun dels dos dies. El programa és una veritable cascada d’artistes i grups populars. Divendres se succeiran Mushkaa, Fusa Nocta, J Abecia, Maikel Delacalle, Lil Cake, Hoke & Louis Amoeba, Saiko, Dj Nàtura, Dellafuente, Dj José de las Heras i Quevedo. El cantant canari de reggaeton, trap i pop rap ha publicat recentment el seu primer àlbum d’estudi –Donde quiero estar (2023)– amb col·laboracions de Myke Towers, Cruz Cafuné i Omar Montes, entre d’altres.

L’endemà dissabte serà el torn de Miss Raisa, Aleesha, Cyril Kamer, Neo Pistea, Ptazeta, YSY A, Dj Trapella, Morad, Dj Naguiyami i Bizarrap. El DJ, compositor i productor argentí és conegut per les seves BZRP Music Sessions i BZRP Freestyle Sessions amb altres artistes com Shakira, Nicky Jam, Cazzu, Nathy Peluso, Residente, Villano Antillano i el mateix Quevedo.

L’abonament per accedir al festival val 64 euros i l’entrada per a cadascun dels dies en costa 36. Podeu consultar l’oferta de tiquets i comprar-los de forma anticipada clicant aquí.

Data de publicació: Divendres, 02 Juny 2023
  • Comparteix