Tornar

Cartell promocional de l'espectacle L'il·lusionista

En Peyu convida a deixar-se il·lusionar

Estrena un nou espectacle en què combina humor i màgia.

El popular humorista Peyu aterra al Teatre Borràs amb un xou dirigit per Joan Roura en què es descobreix una nova faceta de l'intèrpret: la d'il·lusionista. Precisament, l'espectacle porta per títol L'il·lusionista, i en Peyu no avança si els números de màgia que hi fa són més de l'estil d'endevinar una carta o bé de clavar espases en una caixa amb una persona dins, però sí que apunta que allò que espera és "sorprendre el públic i, sobretot, que la gent es deixi sorprendre". 

Les funcions s'allargaran fins al 5 de desembre. Una breu temporada en la qual la màgia serà l'excusa per fer allò que li agrada, que és humor —no mancat de crítica política i social— i teatre, i il·lusionar i interpel·lar qui vulgui anar-lo a veure amb, com es diu en la sinopsi de l'obra, "el truc més antic de tots: la màgia del teatre". Un dels motius pels quals ha decidit fer aquest muntatge, explica en Peyu, és perquè li sembla que la nostra societat és cada vegada més pragmàtica i amb poca paciència: "només es valoren immediatesa i resultats", afirma. Davant d'aquesta situació, l'humorista osonenc vol convidar a què el públic es deixi il·lusionar per aquest monòleg ple de màgia.

Lluís Jutglar Calvés, nom real d'en Peyu, és molt conegut per les seves múltiples col·laboracions en els darrers anys en diferents mitjans de comunicació, especialment a TV3 i a Catalunya Ràdio, on també ha presentat diferents programes, com el que actualment fa amb Jair Domínguez i Neus Rossell a la ràdio pública catalana, titulat El búnquer. Tot i així, sempre ha declarat que allò que més li plau professionalment és pujar a un escenari i fer teatre.

Per a més informació i entrades, cliqueu a l'enllaç.

Data de publicació: Dijous, 24 novembre 2022
  • Comparteix