Tornar

Cristina Llorente i Roger Berruezo en una imatge promocional de Pretty Woman

De comèdia amb més recaptació del cinema a gran espectacle musical

Bryan Adams és el compositor de la versió teatral de Pretty Woman, que a Barcelona tindrà com a protagonistes a Cristina Llorente i Roger Berruezo.

Fa 32 anys arribava a la gran pantalla un film protagonitzat per Julia Roberts i Richard Gere que s'acabaria convertint en tota una icona del Setè Art, una història que s'ha catalogat com una adaptació del conte de la Ventafocs i també de Pigmalió als temps actuals, que va trencar sostres de recaptació i que, encara ara, cada vegada que és emesa a la televisió té una audiència considerable. Estem parlant, ja ho sabeu, de Pretty Woman, comèdia dirigida per Garry Marshall amb guió de J. F. Lawton. L'any 2018 s'estrenava a l'Oriental Theatre de Chicago l'adaptació a teatre musical d'aquell gran èxit, una versió que conserva l'essència de la pel·lícula i que, a més, es completa amb espectaculars coreografies i la música composta per Bryan Adams i Jim Vallance. Tampoc hi manca el tema Oh, Pretty Woman, de Roy Orbison, gran hit musical del film (amb permís de It Must Have Been Love, de Roxette).

A partir del 22 de setembre Pretty Woman. El musical es podrà veure a Barcelona, en concret al Teatre Apolo. Una versió traduïda a l'espanyol amb Roger Berruezo i Cristina Llorente en els papers protagonistes, acompanyats, entre d'altres, de Rubén Yuste, Erika Bleda, Javier Ibarz, Sergio Escribano i Natán Segado. La dirigeix Carline Brouwer i el director musical és Arnau Vilà. A Pretty Woman hi ha la trobada de dos personatges de mons molt diferents: el d'una jove que exerceix la prostitució i el d'un ric home de negocis. El destí fa que les seves vides coincideixin durant una setmana, i per a ambdós res tornarà a ser el mateix. El motiu: l'amor.

El Teatre Apolo preveu mantenir aquest musical en cartell tota la temporada, fins al 2 de juliol de l'any que ve. Més informació i entrades, en aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 16 Setembre 2022
  • Comparteix