Tornar

Un moment de We Love Rocksound

La història del temple del rock 'underground' barceloní

Un documental musical recorda i homenatja la sala Rocksound, que, després de 12 anys i 4.000 concerts, va tancar portes en plena pandèmia.

S'hi podia escoltar rock, blues o country. Res de mestissatge o rumbes. Així ho afirma el documental musical We Love Rocksound, la sala més gran de Barcelona, realitzat per Rafa Albarran i David Castellà i que recorda els 12 anys d'història de la Rocksound, ubicada fins al 2020 a la cantonada del carrer dels Almogàvers amb el de Pamplona. L'hora i deu minuts de metratge —estrenat l'any passat— es projectarà en diferents ocasions en el marc del Barcelona Districte Cultural: el 20 de febrer al Centre Cívic La Sedeta, el 23 de febrer al Centre Cultural Albareda i el 5 de maig al Centre Cívic Matas i Ramis.

El poc temps que ha passat des que va baixar la persiana fins a l'elaboració del documental ha facilitat la localització i la intervenció en la cinta de diferents artistes que hi van tocar, públic assistent i impulsors de la sala, i que els seus records siguin molt vius. Són moltes les veus que parlen d'aquest espai considerat un dels grans temples del rock underground barceloní, i que va acollir més de 4.000 concerts. És un treball que no es poden perdre els habituals de la Rocksound, que reviuran molts moments passats, però tampoc poden faltar a les projeccions totes aquelles que vulguin conèixer una petita part de la història musical de la ciutat, la trajectòria d'un local des dels seus inicis, l'any 2008, fins al final del seu camí. A We Love Rocksound també hi intervenen periodistes i promotors de concerts que posen de relleu la importància de tenir a la ciutat sales com aquesta.

Per a més informació i reserva de localitats, cliqueu a l'enllaç.

 

Data de publicació: Dimecres, 15 Febrer 2023
  • Comparteix