Tornar

El cartell que anuncia l'esdeveniment mostra lleons i altres animals tocant en una banda de rock

Punk europeu i canadenc a La Deskomunal

Triple concert amb les bandes Hitch & Go, Chump i Fastloud.

Pop punk, punk rock, punk i prou... Ja sabeu de què va el menú musical que se serveix el dimarts, 4 d'abril a l'espai cooperatiu La Deskomunal, on tindreu tres bandes que venen de les dues ribes de l'Atlàntic, incloent-ne una de barcelonina. 

Els barcelonins són els Fastloud, una banda de punk nascuda a la capital catalana l'any 2015 inspirada pel punk-rock dels anys 90. La seva especialitat són uns temes curts, ràpids i especialment intensos. Ja veureu que, en les lletres de les cançons, no s'estalvien crítiques a la nostra vida quotidiana i a la societat en la qual vivim, i que s'han convertit en tot un referent de l'escena del punk i el hardcore melòdics.

Com a bandes convidades, els quebequesos Hitch & Go, una “energetic pop-punk band from Quebec City”, com es defineixen ells mateixos. Porten junts dalt dels escenaris des del 2012 i ara protagonitzen una primera gira per Europa durant la qual presenten els temes que formen part de l'últim disc, A place that doesn’t exist (2022).

Durant la gira europea, els Hitch & Go actuen amb una banda europea amb la qual comparteixen afinitats, els Chump. Fan punk-rock a Bèlgica des de finals dels anys 90 de segle passat, així que són veterans del punk que ha tocat amb grups coneguts d'aquesta escena i que han esdevingut una de les formacions més actives del seu entorn. Els veureu combinar el rock punk amb el funk o el hip-hop, sovint fent servir l'humor paròdic.

Si voleu viure una nit de punk en totes les formes possibles, veniu a La Deskomunal a escoltar els Hitch & Go, els Chump i els Fastloud, però abans consulteu la informació al respecte al seu web.

Data de publicació: Divendres, 31 març 2023
  • Comparteix