Tornar

Parc de Diagonal Mar

Un refugi per als ocells en mig de la ciutat

Amb l’ImPARCdible del Parc de Diagonal Mar gaudireu d’una de les zones que vetlla per naturalitzar Barcelona.

Una de les zones verdes amb major diversitat d’aus a Barcelona és el Parc de Diagonal Mar. Aquest espai es va crear amb la transformació del barri del Poblenou, en el marc del Fòrum de les Cultures. Gràcies al recurs digital proposat per La Fàbrica del Sol, podreu descobrir tots els secrets d’aquesta zona. L’ImPARCdible del Parc de Diagonal Mar us oferirà tota la informació, coneixements i entreteniment que necessiteu per conèixer una de les zones emblemàtiques que naturalitzen la ciutat.

Gràcies al recurs interactiu descobrireu que el parc es tracta d’un espai refugi de biodiversitat, creat específicament per potenciar la presència de plantes, de l’alimentació i nidificació d’ocells i d’altres animals com papallones, insectes, rèptils o, fins i tot, petits mamífers. A més, mentre passegeu pel parc descobrireu estructures que afavoreixen la cura de la fauna, com menjadores d’ocells, caixes niu i rampes a la zona del llac per facilitar als ànecs petits les seves entrades i sortides de l’aigua. I és que al Parc s’hi han detectat al voltant de 150 espècies d’aus!

A més, un dels espais més emblemàtics del parc és la zona del llac. Gràcies a les cascades, al pont que el travessa i a la seva magnitud podreu gaudir d’un espectacle visual de vida i biodiversitat. L’espai diàfan i absolutament accessible crea un ambient perfecte per passejades i trobades. Amb el recurs virtual descobrireu tots els secrets del Parc de Diagonal Mar i, gràcies a l’àudio descriptiu i el joc de preguntes que us ofereix, no passareu per alt cap detall sobre les curiositats d’aquesta zona verda.

Una gran activitat per a fruir de la soledat o la família. No us la perdeu! Més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 29 Setembre 2022
  • Comparteix