Tornar

L'artista formant part d'una de les seves creacions on es veu un paisatge amb una imatge d'un fragment del mateix paisatge muntada sobre un cavallet

Richard T. Walker: paisatges que parlen de la condició humana

No cal ni que vingueu a la Galeria Àngels Barcelona per veure aquesta exposició: és una mostra en línia del talent d'un artista que retrata i modifica paisatges per parlar-nos... sobre la condició humana. Connecteu-vos abans del 12 de setembre.

L'exposició dedicada a Richard T. Walker forma part del cicle Focus on de la Galeria Àngels Barcelona, que permet veure en format virtual, mitjançant la plataforma de vídeo Vimeo, obres de destacats creadors que fan servir la imatge en moviment i el so per crear les seves obres.

Ho fa Richard T. Walker, un artista del Regne Unit instal·lat a San Francisco que treballa de manera obsessiva la relació entre l'home i el seu entorn, de manera que fa servir uns paisatges de tipus romàntic, que presenta tal qual o que de vegades modifica, per parlar-nos de l'essència mateixa de l'ésser humà.

En els vídeos d'aquesta exposició veureu l'artista conversant amb un paisatge en un monòleg especialment revelador, el veureu transportant una imatge que col·loca en un cavallet en un entorn natural en el qual encaixa perfectament o el veureu instal·lar un dispositiu giratori que fa voltar un cop i un altre un fragment del paisatge que veiem.

Música, fotografia, performance i vídeo són els elements que fa servir l'artista en aquestes obres, que tant exploren la relació de l'individu amb el paisatge com analitzen la complexitat de les relacions humanes.

Si teniu curiositat per conèixer l'obra de Richard T. Walker, comenceu per fer clic aquí i veure, en el moment que vulgueu, els vídeos que formen l'exposició que li dedica a la xarxa la Galeria Àngels Barcelona.

Data de publicació: Dimarts, 04 Agost 2020
  • Comparteix