Tornar

RocanrolCor

2-11-2015 LA BLOGOSFERA Nando Caballero estrena el diumenge, 8 de novembre, als cinemes Texas RockanrolCor, el documental on explica com va fer front a una greu intervenció cardíaca i se'n va sortir... per seguir fent rock.

 

I és que una greu malaltia va tenir fora de combat aquest músic i periodista durant gairebé tot l'any 2013, quan li van haver de fer un bypass. Ell, però, no es va rendir i, amb l'ajuda de la seva família i els seus amics es va recuperar, en un procés que s'explica en aquest film documental.

Produït per Plans Films (responsables de The Missing Leech, el mític documental sobre el músic de Sant Joan de Vilatorrada Maurici Ribera, rei de l'antifolk català), el film està dirigit per Vicenç Ferreres, també responsable d'un guió que ens mostra com el cor de Caballero va suportar les proves més dures gràcies a l'estímul dels seus i el seu amor a la música.

Si després de veure el tràiler voleu veure el film complet, aprofiteu l'oportunitat que us ofereixen, només aquest diumenge, 8 de novembre, els cinemes Texas, on es projecta RocanrolCor en sessió matinal a les 12.45 h.

El mateix matí, però una mica abans (11.30 h), també s'haurà projectat, en una sessió matinal doble dedicada als documentals musicals, el film La Floresta enCanta, que ens parla de La Floresta Pearson, el seu casal, i un músic força conegut i molt vinculat amb la zona, Steve de Swardt. És una bona manera de recordar amb imatges que allà es va situar, entre els anys 70 i 80, l'epicentre de l'anomenada ona laietana.

 

RocanrolCor 

Dia: diumenge, 8 de novembre, a les 11.30 h (projecció de RocanrolCor, a les 12.45 h)

Espai: Cinemes Texas

Preu: 5 € (un documental) o 8 € (tots dos documentals)

Més informació, clicant aquí

 

 

Data de publicació: Dilluns, 02 novembre 2015
  • Comparteix