Tornar

Els cinc integrants de la banda retratats al voltant d'un pou

Rosa-Luxemburg torna amb una òpera rock

La banda de rock Rosa-Luxemburg, ja retirada dels escenaris, torna per posar música en directe, en una única ocasió, a una òpera rock.

Si éreu seguidors o seguidores del synth rock dels Rosa-Luxemburg i encara enyoreu aquella banda que va deixar l'activitat el 2015 passat, ara teniu una oportunitat única de tornar a escoltar-los en una representació de Classe mitjana, una òpera rock portada a l'escenari per la Cia. la Lírica de Sant Andreu a la qual la formació li posa música en directe.

És una de les propostes del cicle Fica't al SAT!, que porta a l'escenari d'aquest teatre de Sant Andreu companyies de teatre amateur que, tot i això, demostren un talent notable. Aquest cop, són Marc Calvo, Pol Fuentes i Iban Rodríguez els qui dirigeixen una proposta amb direcció musical de la Laia Mantolan.

Narra la història Pol Fuentes, líder de Rosa-Luxemburg que fa uns anys que ha començat una carrera en solitari amb la qual ha produït discos com Saturn negre (2021).

Ara, però, el veureu explicant amb la seva antiga banda, i amb una teatralització de La Lírica de Sant Andreu, una història que passa durant l'última crisi econòmica. El protagonista és un agent de policia que, un dia, rep una trucada inesperada: un dels seus amics de la infantesa s'acaba de suïcidar.

Com ha pogut passar una cosa així? S'ho pregunta l'agent de policia que, obsessionat per la mort del seu amic, comença a indagar compulsivament en la vida d'aquella persona que en un temps va ser tan propera i a buscar les causes que el van impulsar a llevar-se la vida.

Si voleu que us expliquin la història a ritme de rock i, de passada, assistir a la resurrecció temporal d'una banda que encara té algunes coses per dir, no us perdeu la representació de Classe mitjana, però abans consulteu tota la informació sobre el muntatge al web del Sant Andreu Teatre.

 

Data de publicació: Dilluns, 09 maig 2022
  • Comparteix