Tornar

El dibuix d'una pedra amb ulleres i mans serveix per anunciar l'activitat

Sacsejades dominicals en família, a La Caldera

Una mica d'electrònica, una pista tota per a vosaltres i ganes de moure el cos en una sana i divertidíssima sacsejada dominical. Us apunteu a la festa? Sigueu benvinguts i benvingudes, vosaltres i els menuts i menudes que us acompanyin, als Diumenges Trencapistes de La Caldera (a la imatge, una pedra amb ulleres i mans que anuncia l'activitat). Pròxima sessió: el 21 d'abril, però n'hi haurà més el 12 de maig i el 16 de juny. Tothom a punt?

És una iniciativa de La Caldera, un centre de creació de dansa i moviment que va néixer l'any 1996 al barri de Gràcia i que l'abril de l'any 2015 es va instal·lar al barri de Les Corts i va passar a formar part de la xarxa pública de Fàbriques de Creació impulsada per l'Ajuntament de Barcelona.

Des de principis d'aquest any, i amb un projecte artístic renovat, La Caldera ofereix una proposta transgeneracional que s'adreça a persones de totes les edats i a qualsevol mena de famílies, fins i tot a les formades per una persona sola! Us proposen, d'11 a 13 h, moure els malucs i tota la resta del cos en una activitat que té dues parts.

D'entrada, tindreu una primera sessió de moviment guiada per un o una artista. A continuació, hi haurà una segona part de la festa en la qual podreu ballar al vostre aire movent-vos al so que marqui el o la DJ corresponent.

Si veniu aquest diumenge, 21, trobareu com a artista convidada que guiarà els vostres moviments la performer i coreògrafa Sònia Gómez. L'acompanyarà, posant música a la festa i assegurant-se que no podeu mantenir quiets els peus, John Deere DJ.

A cada sessió, el o la DJ i l'artista que guia la primera part de la sessió són diferents, així que si us ha agradat l'experiència, penseu a repetir, ja que les sessions són cada dia diferents i no us avorrireu. El dia 12 de maig, us esperen Roser López Espinosa i el DJ João Lima. I el diumenge 16 de juny, Georgia Vardarou. Veniu amb uns mitjons antilliscants, perquè us demanaran que us tragueu les sabates per ballar!.

Si voleu viure sessió dominical, matinal, electrònica i familiar, veniu a gaudir dels Diumenges Trencapistes de La Caldera, però abans consulteu al seu web la informació al respecte.

Data de publicació: Divendres, 19 Abril 2024
  • Comparteix