Tornar

Fotografia del cantant Álvaro de Luna

Malenconia amb veu trencada

La gira L.A.S Final Show porta el cantant Álvaro de Luna a Barcelona per repassar els temes del disc Levantaremos al sol i presentar nous senzills.

Álvaro de Luna és un cantant amb un do innat i una veu única, com podreu comprovar el 30 de març a la Sala Apolo. Acompanyat de la seva guitarra, va començar en el món de la música quan tenia 9 anys tocant covers en escenaris locals de Sevilla de grans artistes del panorama pop espanyol com Jarabe de Palo, La Oreja de Van Gogh o Melendi, entre d’altres. “El nen de la veu trencada que cantava a la Lluna per guarir-la cada nit”, l’anomenaven.

La fama li va arribar el 2017 com a vocalista i compositor del grup Sinsinati gràcies a l’èxit de la cançó Indios y vaqueros. El tema va encapçalar totes les radiofórmules i les llistes de streaming, fins al punt que tothom corejava la lletra sense conèixer-ne l’autoria. Aquest hit va donar pas a altres senzills, com Cuando éramos dos o Mi lugar, amb la mateixa acollida per part del públic.

Després del seu pas pel concurs La voz d’Antena 3, Álvaro de Luna va iniciar la seva carrera com a solista. La seva carta de presentació va ser Juramento eterno de sal, un “himne atemporal” que va sonar moltíssim l’any 2020 i que forma part del seu àlbum de debut, Levantaremos al sol (2022). El treball –doble disc de platí– és “una apologia del comiat que es resisteix, de l’amor no correspost i del dolor compassat, però també de l’esperança i de les promeses a la platja”. 

El dia 30, la gira L.A.S Final Show portarà la seva proposta de pop, folk i rock urbà a Barcelona, on presentarà nous senzills com Tu nombre, Todo contigo o Portarse mal. L’entrada per veure’l en concert costa 27,5 euros i es pot adquirir de forma anticipada en aquest enllaç.  

Data de publicació: Dijous, 23 març 2023
  • Comparteix