Tornar

Retrat creatiu d'un dels músics que ha enregistrat cançons per combatre el confinament i que té el cap envoltat de núvols

Sala Apolo o com fer que la música no s'aturi malgrat tot

Hi ha qui ho té clar: per difícils que siguin les circumstàncies, el que no ens pot faltar és... la música! La Sala Apolo penja aquests dies a les seves xarxes socials tot de continguts audiovisuals i actuacions d'artistes i DJs relacionats amb la sala que no us heu de perdre.

Són els "Recomanables", propostes que van des d'un enregistrament en vídeo com el del cantautor Ferran Palau (a la foto) interpretant el tema Flora especialment per als amics i amigues de la Sala Apolo a festivals de música en línia o d'altres iniciatives similars que aquests dies sovintegen a la xarxa.

Visiteu el Facebook de la Sala Apolo i us trobareu amb aquestes recomanacions, alguns passatemps relacionats amb el món de la música o enregistraments com el de Karlixx, resident del Canibal Sound System, un dels clubs amb seu a la Sala Apolo. Amb ell, o amb alguns dels mix del Nitsa Club que trobareu, podeu seguir ballant i convertir el menjador de casa vostra en una pista tan animada com les de la sala de Nou de la Rambla.

Temes tan adients pels moments que vivim com ara La cuarentena, de Fera, de la banda La Quiero Viva, o recomanacions de llibres com la tria d'assajos Los fantasmas de mi vida, de l'escriptor, crític i teòric de la cultura britànic Mark Fisher, molt relacionat amb la cultura punk,  formen part d'uns "Recomanables" que us resultaran especialment útils aquests dies.

Si voleu saber quines altres propostes us fa la Sala Apolo per alleujar el confinament, consulteu el seu Facebook i, en general, esteu al cas de les seves propostes a les xarxes socials.

Data de publicació: Dijous, 26 març 2020
  • Comparteix