Tornar

Imatge promocional de la comèdia teatral Emmarats

Comèdia per a les mares i drama per als fills

Després de l’èxit d’Emmadrados de Joaquim Bundó, Dani Rebollo dirigeix ara la versió catalana de tres esbojarrades històries materno-filials.

El guionista, dramaturg i director Joaquim Bundó no para mai quiet. Després de Si lo cuentas, te mato; Un encuentro sobrenatural; Oficinats i Esto no es lo que parece –per citar-ne només algunes–, arriba ara la versió catalana d’una altra de les seves comèdies d’èxit.

Si us afanyeu, Emmarats encara es pot veure cada a la Sala Ars els dies 12 i 26 de març. La promoció del muntatge és premonitòria: “Tres cases, tres mares, tres fills, una teràpia i molts riures”.

Definitivament, Emmarats es presenta com “la comèdia més esbojarrada” de Barcelona: “Quan conegueu aquestes tres famílies, veureu com la vostra, en comparació, hi surt guanyant”. Fins al punt que enyorareu els sopars de Nadal amb el vostre cunyat!

Emmarats descriu tres relacions materno-filials amb un denominador comú: les mares fan la vida impossible als fills, de manera que les tres víctimes –dos nois i una noia– han de recórrer a la teràpia de grup. Un té l’autoestima per terra, l’altre té fòbia a les dones i la tercera té pànic a prendre decisions. Les patologies són diferents, però tots tres estan convençuts que els seus traumes han estat provocats per les respectives mares, “estrambòtiques i obsessives”.

Cada testimoni és una sitcom en què els gags se succeeixen de forma accelerada, ja que els actors encarnen diversos personatges. Ells són Daniel Bayona, Jose Sanz, Laia López i Albert Ferré, dirigits per l’experimentat i camaleònic Dani Rebollo, que en la versió castellana interpretava el paper de les tres mares.

L’entrada per passar un diumenge perfecte pixant-se de riure costa 12,50 euros i es pot adquirir de manera anticipada en aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 03 març 2023
  • Comparteix