Tornar

El Senyor Bohigues assegut a una butaca mentre riu.

El Senyor Bohigues, defensor de l’espècie humana

El Teatre Goya acull l’espectacle L’eminència humana amb dues funcions programades per al 26 de novembre i el 17 de desembre. 

El carismàtic personatge radiofònic, televisiu i teatral, interpretat per Eduard Biosca, humorista, actor i guionista, aterra al teatre del Ciutat Vella. A l’obra L’eminència humana, el Senyor Bohigues farà una defensa amb determinació sobre la humanitat i, si voleu fer-vos un fart de riure, reserveu a l’agenda el 26 de novembre o el 17 de desembre, al Teatre Goya.

L’eminència humana és una obra d’humor en la qual el Senyor Bohigues, antic cambrer, neda a contracorrent en un món pessimista amb l’objectiu d’enaltir l’ésser humà. Al llarg del muntatge, podreu observar-ne l’evolució mentre que abandona el paper de bocamoll, ja que abans tot ho criticava i expressava els seus pensaments sense embuts. En canvi, ara rebutja les crítiques dels clients del bar que rondinaven sobre el món i les persones, tot amb un humor humanista.

L’Eduard Biosca dona vida al Senyor Bohigues des de fa quinze anys al programa de ràdio Versió RAC1, presentat per Toni Clapés. Aquest és el quart espectacle en solitari de l’actor terrassenc amb aquest personatge que arriba després dels projectes El pensador de barra lliure (2013), Gran Gurú Bohigues (2016) i El millor del Sr. Bohigues (2017). A més, l’any 2019 va presentar El Sr. Marcel·lí fa de Capri i el Sr. Bohigues, no, acompanyat per Jaume Nolla que interpretava el Senyor Marcel·lí, un personatge també del Versió RAC1.

A més, aquest paper l’ha acompanyat en múltiples projectes com els programes Còmics i Còmics Show de TV3. També ha publicat llibres com El gran bocamoll Sr. Bohigues entrevistat per Toni Clapés (2014), d’Angle Editorial. 

Si voleu gaudir amb el Senyor Bohigues i veure com ha esdevingut un ferm defensor de l’espècie humana, no us perdeu l’obra que es durà a terme el 26 de novembre i el 17 de desembre, a les 20.45 h. El preu de l’entrada general és de 19,50 € i, si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web del Teatre Goya

Data de publicació: Dimarts, 21 novembre 2023
  • Comparteix