Tornar

Persones amb auriculars escoltant quelcom.

El Sónar+D, l’art i la IA

El festival celebra un programa transversal on es relaciona la música electrònica amb el futur de la cultura digital.

La creativitat cada vegada està més relacionada amb el món digital. Les implicacions de les tecnologies en el desenvolupament artístic són una realitat i, fins i tot, un reclam. El festival Sónar d’enguany acull l’onzena edició del Sónar+D, aquesta vegada enfocat a les implicacions culturals, ètiques, econòmiques i industrials de les noves eines d’intel·ligència artificial en la indústria musical i audiovisual. Del 15 al 17 de juny podreu veure, escoltar i debatre sobre cap on avança aquesta situació.

El programa del Sónar+D compta amb més de 50 activitats. Fòrums de debat, conferències audiovisuals, masterclasses i tech shows. Algunes d’elles comptaran amb personalitats destacades en l'àmbit internacional com l’artista visual Weirdcore, el productor i articulista Elijah o l’especialista en ètica robòtica Kate Darling. A més, durant aquesta edició podreu visitar la nova Project Area, un espai d’exhibició de projectes on se'n presentaran més de 80. Aniran des de la música i el so, a projectes de Realitat Augmentada o Realitat Virtual, videojocs, o sobre la implicació de la IA en projectes audiovisuals.

Però, com sempre, la música és la protagonista de les dates. Artistes de renom com Aphex Twin, que retorna al festival dotze anys després, Eric Pryds, Bad Gyal o els millors DJs del panorama com Peggy Gou o Amelie Lens seran sobre els diferents escenaris del festival. Tres dies i dues nits amb més de cent quinze actuacions musicals!

Un espai de trobada on descobrir totes les implicacions de la intel·ligència artificial en el món de la música i el futur de la cultura digital. Tota la informació de l’esdeveniment i el programa del Sónar+D en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimarts, 06 Juny 2023
  • Comparteix